Μήνυμα στον Μαρσελίνιο

Το παρατεταμένο ντεφορμάρισμα του Μαρσελίνιο έκανε τον Δέλλα να τον αφήσει εκτός αποστολής για το ματς με τον Πλατανιά. Αβέβαιο το μέλλον του στο Περιστέρι.

Το παρατεταμένο ντεφορμάρισμα του Μαρσελίνιο έκανε τον Δέλλα να τον αφήσει εκτός αποστολής για το ματς με τον Πλατανιά. Αβέβαιο το μέλλον του στο Περιστέρι.

Ο Ατρόμητος αντιμετωπίζει τον Πλατανιά σε ένα πολύ κρίσιμο ματς για την φετινή σεζόν καθώς παίζεται η πρόκριση στους οκτώ του κυπέλλου, ενός θεσμού στον οποίο οι Περιστεριώτες τα τελευταία χρόνια έχουν πολύ υψηλές βλέψεις.

Από την αποστολή της αναμέτρησης ο Τραϊανός Δέλλας έκοψε τον Μαρσελίνιο, στέλνοντας μήνυμα στον Βραζιλιάνο πως αν δεν βελτιωθεί άμεσα δύσκολα θα συνεχίσει την καριέρα του στον σύλλογο των δυτικών προαστίων. 

Στις τάξεις του συλλόγου υπάρχει απογοήτευση για την εικόνα του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού και θεωρούν πως ήδη έχει πάρει πολλές ευκαιρίες, χωρίς ωστόσο να τις αξιοποιήσει. Συνεπώς το μέλλον του στο Περιστέρι κρίνεται αβέβαιο, αν και τα συνεχόμενα παιχνίδια σε συνδυασμό με το μικρό σε αριθμό ρόστερ δεν επιτρέπουν βεβιασμένες κινήσεις.

Άλλωστε οι άνθρωποι της ομάδας, εκτός από δεκάρι και αμυντικό χαφ προσανατολίζονται και στην απόκτηση ενός εξτρέμ που θα μπορεί να αγωνίζεται με την ίδια ευχέρεια και στις δύο πτέρυγες. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.