“Παιχνίδι” με …μάσκες για Ηρακλή και Ολυμπιακό

Της απόφασης της ΕΣΑΠ για αναβολή των πλέι οφ της Volleyleague ακολούθησε η ανακοίνωση του Ηρακλή που έβαλε κατά του Ολυμπιακού.

Της απόφασης της ΕΣΑΠ για αναβολή των πλέι οφ της Volleyleague ακολούθησε η ανακοίνωση του Ηρακλή που έβαλε κατά του Ολυμπιακού.

“Έπιτέλους έπεσαν οι μάσκες. Αφού δεν μπόρεσε με τις υποθέσεις Κραλ Γκόρτσανιουκ να πετύχει κάτι, αφού δεν απέδωσε το κυνηγητό για τα εισιτήρια, αφού δεν κατάφερε να δείξει στον αγωνιστικό χώρο αυτό που ήθελε, τώρα προσπαθεί ο Ολυμπιακός να πάρει με τον γνωστό τρόπο που γνωρίζει το πρωτάθλημα.  Το ΤΑΑ Ηρακλής έχει εμπιστοσύνη στα αρμόδια όργανα και περιμένει τις αποφάσεις…” ήταν η  χαρακτηριστική ανακοίνωση του “γηραιού” που απαντήθηκε άμεσα από τους “ερυθρόλευκους”. “Ευτυχώς που έπεσαν οι μάσκες.  Για άγνωστους προς εμάς λόγους,  οι αρμόδιοι φορείς της Πολιτείας και ιδιαίτερα η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού έχουν κλείσει τα μάτια και τα αφτιά στο θέμα της μοναδικής ομάδας που συμμετέχει σε επαγγελματικό πρωτάθλημα – κάνοντας μάλιστα μεταγραφές – χωρίς να διαθέτει φορολογική ενημερότητα όπως αποδείχτηκε  με αφορμή τη μη θεώρηση από την Εφορία των εισιτηρίων των εντός έδρας αγώνων της.
ΥΓ: Είναι αυτονόητο ότι ο Ολυμπιακός συμμετέχει και στο πρωτάθλημα βόλεϊ ανδρών τηρώντας κατά γράμμα όλους τους κανόνες που διέπουν την προκήρυξη της διοργάνωσης  σε αντίθεση με όποιον δεν τηρεί -στο βωμό της σκοπιμότητας της κατάκτησης ενός τίτλου- αυτό που επιβάλλει η νομιμότητα” έγραφε η ανακοίνωση του Ολυμπιακού.

Η μάχη Ολυμπιακού-Ηρακλή φεύγει πλέον από τις τέσσερις γραμμές των γηπέδων και για τις επόμενες εβδομάδες θα παίζεται στις αίθουσες των δικαστηρίων. 
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.