Εχασε φιλικό και Αθηναίου με Μέγκα Μπέμαξ ο Αρης

Αρνητικό αποτέλεσμα, σε φιλικό αγώνα, είχε σήμερα, στο Αλεξάνδρειο, αντιμετωπίζοντας τη Μέγκα Μπέμαξ, ο Αρης. Το παιχνίδι με τους Σέρβους διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών, έληξε με 68-71, το σημαντικότερο, ωστόσο, για τους «κίτρινους» ήταν πως στο πρώτο λεπτό μέτρησαν απώλεια με τον Γιάννη Αθηναίου.

Αρνητικό αποτέλεσμα, σε φιλικό αγώνα, είχε σήμερα, στο Αλεξάνδρειο, αντιμετωπίζοντας τη Μέγκα Μπέμαξ, ο Αρης. Το παιχνίδι με τους Σέρβους διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών, έληξε με 68-71, το σημαντικότερο, ωστόσο, για τους «κίτρινους» ήταν πως στο πρώτο λεπτό μέτρησαν απώλεια με τον Γιάννη Αθηναίου. Ο διεθνής γκαρντ τραυματίστηκε στο γαστροκνήμιο του αριστερού του ποδιού, δεν αγωνίστηκε στο υπόλοιπο της αναμέτρησης και θα αρχίσει άμεσα θεραπείες. Εκτός πλάνων για το ματς ήταν ο επίσης τραυματίας, Γκάρι Μπελ.

«Ήταν ένα πολύ χρήσιμο φιλικό, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τα επόμενα παιχνίδια. Ο αγώνας παίχθηκε στην ενέργεια και στο ρυθμό που θέλουμε να επιβάλλουμε σε άμυνα και επίθεση, στοιχεία στα οποία θα πρέπει να προσαρμοστούμε, ώστε να είμαστε αποτελεσματικοί στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Από δω και πέρα, η ομάδα μπαίνει σε ρυθμούς προετοιμασίας για τις αναμετρήσεις με την Κύμη και τα Τρίκαλα», σχολίασε, μέσω της επίσημης σελίδας της ΚΑΕ στο διαδίκτυο, μετά τον αγώνα, ο άμεσος συνεργάτης του Βαγγέλη Αγγέλου στον πάγκο του Αρη, Σάββας Καμπερίδης.

Οι Θεσσαλονικείς θα έχουν για αύριο ρεπό και θα επιστρέψουν στο γήπεδο για προπόνηση το μεσημέρι του Μεγάλου Σαββάτου (7/4).

Τα δεκάλεπτα: 20-19, 35-40, 62-52, 68-71

Οι συνθέσεις:

ΑΡΗΣ (Βαγγέλης Αγγέλου): Μάρας 2, Μποχωρίδης 17 (5), Φλιώνης 8 (1), Τσαϊρέλης 2, Πουλιανίτης 5 (1), Χρηστίδης 3, Μούρτος 5, Αθηναίου, Προύιτ 15 (3), Ντουβιέ 11 (1).

ΜΕΓΚΑ ΜΠΕΜΑΞ (Ντέγιαν Μιλόγιεβιτς): Μούσιτς 2, Μαριάνοβιτς 6 (1), Νεντέλκοβιτς, Τσάραπιτς 5 (1), Μπιτάντζε 10, Λάζιτς 13 (3), Κοπρίβιτσα , Σαμαρντζίσκι 11, Μίσκοβιτς 18 (3), Τσερόβινα 2, Καπετάνοβιτς 4.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.