Έκαναν άλλοι τη δουλειά

Το σερί των γκολ του Λιονέλ Μέσι σταμάτησε, αλλά η Μπαρτσελόνα νίκησε 2-0 εκτός έδρας τη Μαγιόρκα και παρέμεινε "ζωντανή" στο κυνήγι της Ρεάλ και του τίτλου. Ο Αργεντινός μάγος, πάντως, έφτιαξε και τα δύο γκολ των "μπλαουγκράνα", που πέτυχαν την ένατη συνεχόμενη νίκη τους σε όλες τις διοργανώσεις και έβδομη στην Πριμέρα Ντιβισιόν.

Το σερί των γκολ του Λιονέλ Μέσι σταμάτησε, αλλά η Μπαρτσελόνα νίκησε 2-0 εκτός έδρας τη Μαγιόρκα και παρέμεινε “ζωντανή” στο κυνήγι της Ρεάλ και του τίτλου. Ο Αργεντινός μάγος, πάντως, έφτιαξε και τα δύο γκολ των “μπλαουγκράνα”, που πέτυχαν την ένατη συνεχόμενη νίκη τους σε όλες τις διοργανώσεις και έβδομη στην Πριμέρα Ντιβισιόν.

Στο ματς που άνοιξε την αυλαία της 29ης αγωνιστικής στην Ισπανία, οι πρωταθλητές πέτυχαν από ένα τέρμα σε κάθε ημίχρονο. Ο Αλέξις Σάντσες επέστρεψε στα γκολ, ανοίγοντας το σκορ στο 25′ και βάζοντας την “Μπάρτσα” μπροστά στο σκορ. Το ημίχρονο έληξε με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται, ενώ η αποβολή του Τιάγο Αλκάνταρα στο 57′ έδωσε ελπίδες στους γηπεδούχους.

Ο Πικέ, ωστόσο, στο 79′ μετά τη δεύτερη ασίστ του Μέσι, διπλασίασε τα τέρματα της Μπαρτσελόνα και “σφράγισε” τη νίκη της ομάδας του. Η Μαγιόρκα που έχασε μετά από πέντε αγωνιστικές, έχασε και τις πιθανότητες να διεκδικήσει μία θέση στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

ΜΑΓΙΟΡΚΑ: Αουάτ, Νούνες, Ραμίς, Κάσερες, Τσίκο (54′ Νσούε), Κάστρο, Τισόνε (75′ Άλφαρο), Μαρτί, Περέιρα, Βίκτορ, Χιμένεθ (53′ Χέμεντ)

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Βαλδές, Πουγιόλ, Πικέ, Μασεράνο, Φάμπρεγας (60′ Μοντόγια), Ινιέστα, Μπούσκετς, Αλκάνταρα, Μέσι, Σάντσες (82′ Τέγιο), Πέδρο (68′ Κεϊτά)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.