“Θηλυκή συμμορία” έκλεβε χρήματα και χρυσαφικά από σπίτια


Τη δράση σπείρας γυναικών που διέπραττε διαρρήξεις σε κεντρικά διαμερίσματα της Θεσσαλονίκης, απ' όπου φέρεται να έχει αποσπάσει χρηματικά ποσά και διάφορα αντικείμενα αξίας, αποκάλυψε έρευνα της ΕΛΑΣ.

Όπως ανακοινώθηκε, ως μέλη της σπείρας ταυτοποιήθηκαν τέσσερις Ελληνίδες, ηλικίας 26, 37, 32 και 44 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στην εισαγγελία πλημμελειοδικών της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, οι κατηγορούμενες, δύο εκ των οποίων φέρονται να συνδέονται συγγενικά, ενεργώντας με διαφορετικές συνθέσεις, αλλά πάντα με την παρουσία της 44χρονης, προσποιούμενες τις πλανόδιες πωλήτριες ειδών οικιακής χρήσης, εισέρχονταν σε πολυκατοικίες όπου, αφού εντόπιζαν διαμερίσματα των οποίων οι ένοικοι απουσίαζαν, παραβίαζαν -πιθανότατα με πλαστικές κάρτες- τις εξωτερικές πόρτες και «τρύπωναν» στο εσωτερικό τους.

Η δικογραφία αφορά επτά περιπτώσεις διάρρηξης, από τον Μάιο του 2015 έως τον Ιούλιο του ίδιου έτους, εκ των οποίων τέσσερις είναι τετελεσμένες και τρεις σε απόπειρα, ενώ η «λεία» της σπείρας περιλαμβάνει χρηματικό ποσό άνω των 18.000 ευρώ, δέκα χρυσές λίρες και χρυσαφικά.

Η έρευνα του τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου, αστυνομικοί του οποίου εξιχνίασαν την υπόθεση, συνεχίζεται για τον εντοπισμό τυχόν κι άλλων περιπτώσεων που συνδέονται με τις συλληφθείσες γυναίκες.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.