Με Τράκις στα Ψαχνά

Με 19 άτομα στην αποστολή αναχώρησε η Αναγέννηση Επανομής το Σάββατο για τη Χαλκίδα, εν όψει του αγώνα της Κυριακής με τον Ηρακλή στα Ψαχνά.

Με 19 άτομα στην αποστολή αναχώρησε η Αναγέννηση Επανομής το Σάββατο για τη Χαλκίδα, εν όψει του αγώνα της Κυριακής με τον Ηρακλή στα Ψαχνά.

Πρώτο μέλημα για την ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη είναι να παραμείνει αήττητη στο δεύτερο γύρο, παίρνοντας βαθμό ή βαθμούς σε μια δύσκολη έδρα. Οι «πράσινοι» έχουν δυο νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις με την ομάδα της Εύβοιας την τελευταία διετία και θα επιχειρήσουν να… τριτώσει το «καλό».

Ο τεχνικός της Αναγέννησης στηρίζει πολλά στην επάνοδο του Γιάννη Γκέσιου, αφού ο 23χρονος επιθετικός και πρώτος σκόρερ της ομάδας έλειψε για τρεις αγωνιστικές λόγω τιμωρίας και σίγουρα θα δώσει λύσεις. Επίσης, χρήσιμη είναι και η επάνοδος του Εργκούς Κάτσε, ενώ ο Βάλντας Τράκις, που προερχόταν από τραυματισμό, συμπεριλήφθηκε τελικά στην αποστολή και διεκδικεί χρόνο συμμετοχής.

Στον αντίποδα, πρόβλημα της τελευταίας στιγμής για την Επανομή αποτελεί ο Δημήτρης Πολίτης. Ο νεαρός αριστερός εξτρέμ ένιωσε ενόχληση στο γόνατο και «κόπηκε» από την αποστολή, για να αποφύγει περαιτέρω επιβάρυνση. Εκτός μάχης για την Αναγέννηση θα μείνουν ακόμα ο τιμωρημένος Παπαζούδης και οι τραυματίες Δεινόπαπας, Μπούτρικς και Παπαδόπουλος.

Στην αποστολή για το παιχνίδι της Εύβοιας μετέχουν οι Φιρινίδης, Παγώνης, Πεχλιβανίδης, Κουρδάκης, Καρλάο, Καραμανλής, Ασλανίδης, Ναλμπάντης, Γεωργίου, Καραγιάννης, Γκέσιος, Ταταρίδης, Μαυροματίδης, Γεωργιάδης, Κουλίδης, Μπεκιάρης, Κάτσε, Μπαλασάς και Τράκις.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.