Το τερμάτισαν οι Ιταλοί με τη Νάρα

Μετά την παρερμηνεία του αργεντίνικου εθίμου γενεθλίων με το κάψιμο της φωτογραφίας του Μάουρο Ικάρντι από την Γουάντα Νάρα, οι Ιταλοί το προχώρησαν παρακάτω.
Θωμάς Ναλμπάντης
19/02/2019 • 11:44
Η Γουάντα Νάρα
  • shares
Μετά την παρερμηνεία του αργεντίνικου εθίμου γενεθλίων με το κάψιμο της φωτογραφίας του Μάουρο Ικάρντι από την Γουάντα Νάρα, οι Ιταλοί το προχώρησαν παρακάτω. Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού “The King Corona Magazine”, ο χωρισμός του ζευγαριού αναμένεται να ανακοινωθεί σύντομα και πως αιτία είναι η εξωσυζυγική σχέση της γνωστής μάνατζερ.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, η Νάρα απάτησε τον Αργεντινό επιθετικό με τον συμπαίκτη του στην Ίντερ, Μαρσέλο Μπρόζοβιτς. Οι Ιταλοί υποστηρίζουν πως ο Ικάρντι έμαθε για την απιστία της Νάρα και πως της ζήτησε άμεσα διαζύγιο. Παράλληλα, τονίζεται πως ο 26χρονος επιθετικός βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και πως θέλει να αποχωρήσει από την Ίντερ, μετά και από αυτή την εξέλιξη, ενώ προτίθεται να αλλάξει και μάνατζερ.  
Γράψτε το σχόλιο σας...
21/10/2019 • 12:05

Αβαντάζ λογικής για Άρσεναλ, Κόνιασπορ, ματς για γκολ σε Μπρέσια και Λανς

Η Άρσεναλ είναι μια ομάδα ποιοτική και λόγω των συνθηκών που μπορεί να πάρει τους πόντους στο Σέφιλντ. Πολύ πιο ανταγωνιστικά και με προοπτική παραγωγικότητας τα παιχνίδια στην Μπρεσια, το Μπίλεφελντ και τα Λανς.