Μοράτι: «Αχρείαστο να τιμωρηθεί τώρα ο Ικάρντι»

Ο πρώην Πρόεδρος της Ίντερ, Μάσιμο Μοράτι, θεωρεί αχρείαστη την ενέργεια των «νερατζούρι», να πάρουν το περιβραχιόνιο του αρχηγού, από τον Μάουρο Ικάρντι.
Μιχάλης Κατσαφάδος
14/02/2019 • 17:09
Ο Μάουρο Ικάρντι
  • shares
Ο πρώην Πρόεδρος της Ίντερ, Μάσιμο Μοράτι, θεωρεί αχρείαστη την ενέργεια των «νερατζούρι», να πάρουν το περιβραχιόνιο του αρχηγού, από τον Μάουρο Ικάρντι.  

Η απόφαση της Ίντερ ήρθε μετά τη δημοσίευση της μάνατζερ και συζύγου του Ικάρντι, Γουάντα Νάρα, με μια σειρά δηλώσεων για το μέλλον του επιθετικού, αλλά ο Mοράτι υπερασπίστηκε τον Αργεντινό, χαρακτηρίζοντάς τον ως «σπουδαίο αρχηγό».
«Μου άρεσε ο Μπέργκομι και ο Ζανέτι. Βρήκα επίσης έναν σπουδαίο αρχηγό στην Ίντερ, τον Ικάρντι», δήλωσε στη Sport Mediaset.

«Πάντα έπαιζε με ενθουσιασμό, ειλικρίνεια και επαγγελματισμό, οπότε δεν έχω τίποτα αρνητικό να πω.
Είναι δικό μου λάθος, είναι δικό του λάθος, είναι δικό σου λάθος ... όλα έχουν δημοσιοποιηθεί, όλα έχουν πέσει στο τραπέζι και αυτό δεν είναι καλό.

Φαίνεται σαν ένα άχρηστο πράγμα να γίνεται αυτό στο μέσο της σεζόν. Δεν γνωρίζω ποια πλεονεκτήματα μπορεί να προσφέρει, δεδομένου ότι δεν μπορούν να τον πουλήσουν και να επιτύχουν τους στόχους που έχουν θέσει.
Είναι μια κατάσταση που φέρνει τον παίκτη μακριά από το σύλλογο και το σύλλογο μακριά από τον παίκτη».

«Τι θα έκανα; Δεν γνωρίζω τους όρους, γι 'αυτό δεν καταλαβαίνω τους λόγους για τους οποίους ελήφθη αυτή η απόφαση.
Θα υπάρχουν μάλλον λόγοι και εσωτερικές στρατηγικές, αλλά δεν μπορώ να μπω σε τέτοιες λεπτομέρειες».

Γράψτε το σχόλιο σας...
21/10/2019 • 12:05

Αβαντάζ λογικής για Άρσεναλ, Κόνιασπορ, ματς για γκολ σε Μπρέσια και Λανς

Η Άρσεναλ είναι μια ομάδα ποιοτική και λόγω των συνθηκών που μπορεί να πάρει τους πόντους στο Σέφιλντ. Πολύ πιο ανταγωνιστικά και με προοπτική παραγωγικότητας τα παιχνίδια στην Μπρεσια, το Μπίλεφελντ και τα Λανς.