Οριστικά την Τετάρτη ο ημιτελικός

Την Τετάρτη θα διεξαχθεί τελικά ο ημιτελικός αγώνας του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ, όπως ανακοίνωσε η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Την Τετάρτη θα διεξαχθεί τελικά ο ημιτελικός αγώνας του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ, όπως ανακοίνωσε η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. Επίσης, η ομοσπονδία εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία απαντά στα δημοσιεύματα για την αρχική απόφαση αναβολή της συγκεκριμένης αναμέτρησης.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ για την ημέρα διεξαγωγής του ματς: «Mε απόφαση της Επιτροπής Κυπέλλου Ελλάδας, ο αγώνας Ολυμπιακός-ΟΦΗ ορίζεται να διεξαχθεί την Τετάρτη 21-3-2012 και ώρα 19:00 στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης». Επίσης, ο αγώνας Ατρόμητος-Αστέρας Τρίπολης θα διεξαχθεί την Τετάρτη 21-3-2012 και ώρα 16:30 (αντί 19:00) στο Δημοτικό Γήπεδο Περιστερίου».

Στην συνέχεια, η νέα ανακοίνωση αναφέρει: «Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία κλήθηκε, από μερίδα των Μ.Μ.Ε., τις τελευταίες ημέρες να απολογηθεί για την απόφασή της να βοηθήσει, με την αναβολή διεξαγωγής ενός αγώνα για το Κύπελλο, την προσπάθεια μιας ελληνικής ομάδας να διακριθεί στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις.
 
Η προεξόφληση, με βάση το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα, της πρόκρισης -εκτίμηση και επιθυμία (θέλαμε να πιστεύουμε) κάθε μέλους της ελληνικής ποδοσφαιρικής οικογένειας- αποδείχτηκε λάθος.
 
Η Ε.Π.Ο. το αποδέχεται και για το λόγο αυτό προχώρησε στον επανορισμό του αγώνα για το Κύπελλο μεταξύ των ΠΑΕ Ολυμπιακός και Ο.Φ.Η. για την Τετάρτη 21 Μαρτίου.
 
Ταυτόχρονα, επιθυμεί να υπενθυμίσει προς κάθε κατεύθυνση ότι η ικανή και αναγκαία συνθήκη για την πρόοδο του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι ο καθένας να ασχολείται αποκλειστικά με τα του οίκου του, εκεί να εστιάζει όλες τις προσπάθειές του και να μην επιχειρεί να κατασκευάζει άλλοθι για να καλυφθεί πίσω τους.
 
Οι τακτικές αυτές δεν πείθουν πλέον κανέναν και είναι καταδικασμένες στην αποτυχία μαζί με τους εμπνευστές τους».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.