Καραμπέτσος: «Κίνητρο για μένα η συμμετοχή σε Ολυμπιακούς»

Σε εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία της εθνικής υδατοσφαίρισης των ανδρών ενόψει του προολυμπιακού τουρνουά του Εντμοντον.

Σε εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία της εθνικής υδατοσφαίρισης των ανδρών ενόψει του προολυμπιακού τουρνουά του Εντμοντον. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα κάνει μία διακοπή στις προπονήσεις τις επόμενες ημέρες, καθώς το Σάββατο αντιμετωπίζει την Τουρκία στην Κωνσταντινούπολη και την τρίτη υποδέχεται τη Ρουμανία, στο πλαίσιο των προκριματικών του World League.

«Σε γενικές γραμμές η προετοιμασία κυλάει πολύ καλά, οι προπονήσεις έχουν ρυθμό. Βέβαια υπάρχουν κάποια μικροπροβλήματα τραυματισμού, λόγω της έντασης, αλλά υπάρχει ευχάριστο κλίμα. Γνωρίζουμε ότι είναι μία δύσκολη περίοδος και για το λόγο αυτό δίνουμε όλοι τον καλύτερό μας εαυτό, από τον προπονητή έως τους παίκτες. Δουλεύουμε σε όλεις τους τομείς πολύ σκληρά. Αυτή τη στιγμή ρίχνουμε το βάρος στη φυσική κατάσταση, σε συνδυασμό με ασκήσεις τακτικής», δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ ο Φίλιππος Καραμπέτσος, που στη συνέχεια αναφέρθηκε στους στόχους της εθνικής:

«Μας ενδιαφέρουν πολύ τα τελικά του World League, καθώς θα μας δώσουν περισσότερα παιχνίδια. Πιστεύω πως μπορούμε να κερδίσουμε με τρία γκολ διαφορά τη Ρουμανία, η οποία θα είναι και στο δρόμο μας στο προολυμπιακό. Είναι δύσκολο, αλλά όχι ακατόρθωτο. Πρόκειται για ένα παιχνίδι ψυχολογίας, το οποίο θα προσπαθήσουμε πολύ για να το κερδίσουμε. Για το προολυμπιακό, λόγω των παιχνιδιών στον όμιλο πιστεύω πως θα πως θα έχουμε ένα εύκολο χιαστί. Πάντως είναι ένα δύσκολο τουρνουά και δεν μπορώ να προβλέψω τι θα γίνει. Εμείς σαν ομάδα δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Για μένα προσωπικά αποτελεί μεγάλο κίνητρο η συμμετοχή στην πρώτη μου Ολυμπιάδα».

Ο τερματοφύλακας της Χίου μίλησε και για την επιστροφή στην εθνική των Νίκου Δεληγιάννη και Θοδωρή Χατζηθεοδώρου: «Η εθνική αντιπροσωπεύει το σύνολο των κορυφαίων Ελλήνων παικτών και ο προπονητής επιλέγει ποιοι θα τη στελεχώσουν. Πρόκειται για δύο παίκτες οι οποίοι συνεισφέρουν στην ομάδα με την εμπειρία τους. Βοηθάει κι εμένα η συνύπαρξη με έναν καταξιωμένο τερματοφύλακα (σ.σ. Δεληγιάννης). Είναι θεμιτός ο ανταγωνισμός και αυτό είναι ένα στοιχείο που ωθεί την εθνική να παρουσιαστεί καλύτερη».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.