Υψηλή διάθεση, χαμηλοί τόνοι

Ο ΑΟΞ ετοιμάζεται για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στην καλύτερη δυνατή ψυχολογική κατάσταση, αν και δεν λείπουν τα προβλήματα.

Το αήττητο σερί που έκανε ο ΑΟΞ τις τρεις τελευταίες αγωνιστικές, με δύο νίκες εντός και μία ισοπαλία εκτός έδρας, όπως και το γεγονός ότι βρίσκεται χωρίς συγκάτοικο στην πέμπτη θέση του πίνακα της Super League, έχουν ανεβάσει τη διάθεση της ομάδας στα ύψη. Από την άλλη, όμως, τόσο τα υπάρχοντα προβλήματα που αντιμετωπίζουν βασικοί παίκτες, όσο και το ότι ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα είναι εξαιρετικά δυνατός, αναγκάζουν τους Θρακιώτες να κρατούν χαμηλούς τόνους εν όψει της ερχόμενης αναμέτρησης (22/4).

Ο Μίλαν Ράσταβατς θέλει να εκμεταλλευτεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την κεκτημένη ταχύτητα που έχει αποκτήσει η ομάδα του. Έτσι, σήμερα ανέβασε την ένταση στην προπόνηση, εστιάζοντας στον τρόπο αντιμετώπισης του «Δικέφαλου», τον τρόπο ανάπτυξης του οποίου ανέλυσε νωρίτερα στους παίκτες του. 

Το δυσάρεστο για τον Σέρβο τεχνικό του ΑΟΞ είναι ότι δεν έχει στη διάθεσή του δύο βασικούς πυλώνες της ομάδας σε όλη τη διάρκεια της σεζόν. Ο Πάμπλο Ντε Λούκας είναι τιμωρημένος και δεν υπολογίζεται για την ερχόμενη αναμέτρηση. Ο Χρήστος Λισγάρας διαπιστώθηκε σήμερα (18/4), μετά τη χθεσινή μαγνητική που έκανε, ότι έχει θλάση α’ βαθμού στο οπίσθιο μηριαίο. Πρακτικώς, αυτό σημαίνει ότι είναι σχεδόν αδύνατο να είναι έτοιμος για το παιχνίδι της Τούμπας. Δίνει μάχη με το χρόνο και θα διαπιστωθεί τις επόμενες ημέρες, αν είναι σε θέση να συμμετάσχει στην αποστολή. 

Να σημειωθεί ότι στις προπονήσεις της ομάδας επέστρεψε από σήμερα ο Οκάν Χατζητερζόγλου, ο οποίος είχε παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού στην ομάδα του Πανσερραϊκού.

Μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης, ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς και ο Δημοσθένης Μπαξεβανίδης, οι οποίοι το περασμένο Σάββατο (14/4) είχαν τα γενέθλιά τους (29 και 30 ετών έγιναν, αντίστοιχα), με τη συμβολή του προσωπικού της ομάδας, δεξιώθηκαν συμπαίκτες και τεχνική ηγεσία. Στο μπάρμπεκιου που ακολούθησε στα Πηγάδια παρόντες ήταν ο Πρόεδρος της ΠΑΕ, Άρη Πιαλόγλου, και ο διοικητικός σύμβουλος, Γιώργο Μπερμπέρογλου. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.