Μπουντούρης: «Θα κριθεί στην άμυνα»

Ο Νίκος Μπουντούρης υπογράμμισε πως η άμυνα θα κρίνει τον νικητή του ντέρμπι μεταξύ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού για τη Basket League.

Ο Νίκος Μπουντούρης υπογράμμισε πως η άμυνα θα κρίνει τον νικητή του ντέρμπι μεταξύ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού για τη Basket League. Ο παλαίμαχος παίκτης ανέλυσε τους δυο αντιπάλους και μίλησε για τα υπόλοιπα στοιχεία που θα κρίνουν το ντέρμπι των «αιωνίων» στο ΣΕΦ. Ο Μπουντούρης μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΣΠΟΡ FM». Αναλυτικά δήλωσε:

Για την κατάσταση των δυο ομάδων: «Ο Παναθηναϊκός είναι σε μια χρονιά που πάλι ψάχνεται και ο Ολυμπιακός φέτος φαίνεται και πάλι πιο σταθερός. Ωστόσο έχουν έρθει κάποια παιχνίδια στα οποία ο Ολυμπιακός την πάτησε. Ήταν μια έκπληξη οι ήττες αυτές του Ολυμπιακού. Το αγωνιστικό πλάνο είναι το ίδιο, ο προπονητής ίδιος…. Οι άνθρωποι που είναι μέσα στην ομάδα και την ζουν καθημερινά μπορούν να έχουν μια καλύτερη εικόνα για το τι φταίει. Αλλά μπορεί να συμβεί αυτό, να βρεθείς απέναντι και σε μια ομάδα με αλλαγμένη ψυχολογία και να μην βρεθείς εσύ σε καλή βραδιά».

Για το εάν παίζει ρόλο το ΣΕΦ: 
«Ναι παίζει ρόλο αλλά και ο Παναθηναϊκός έχει δείξει εάν μπορεί να ανταποκριθεί στια ανάγκες ενός αγώνα στο ΣΕΦ. Θα παίξει ρόλο και πάλι ποια θα είναι η αντίδραση των οπαδών εάν το ματς δεν ξεκινήσει καλά. Όταν περνάς μια άσχημη περίοδο και αναζητάς επιστροφή στις επιτυχίες, θες να γυρίσεις στα βασικά. Αυτό που περιμένω από τον Ολυμπιακό είναι καλή άμυνα και λογικές επιθέσεις. 

Για τον Παναθηναϊκό; 

Ταλαιπωρείται τα τελευταία δύο χρόνια. Η περίοδος με τον κ.Πεδουλάκη ήταν πιο καλή αν και ήταν περισσότερο δύσκολη. Ο Αργύρης Πεδουλάκης είχε βρει τη φόρμουλα να λειτουργήσει κατά ο ΠΑΟ στα ματς με τον Ολυμπιακό. Η διοίκηση αποφάσισε να πάει σε άλλον προπονητή και από εκείνη τη στιγμή ταλαιπωρείται. 

Για το ποιο είναι το πρόβλημα του Παναθηναϊκού; 
Είναι δύσκολο πια να εντάξεις παιδιά ψηλά στην ομάδα γιατί εκτίθενται στην άμυνα. 

Για το εάν είναι σωστές οι επιλογές του τεχνικού 
Ένας προπονητής επιλέγει ένα πλάνο ένα σχήμα και από εκεί και πέρα θέλει να το στηρίξεις. 

Για το πικ-εν-ρολ 
Όταν μια φόρμουλα είναι επιτυχημένη σε μια ομάδα τότε δεν την αλλάζεις. Δεν τη θεωρώ επιτυχημένη ως κίνηση. Τα γκαρντ του ΠΑΟ καλά σε αυτόν τον τομέα. Και έμενα μου αρέσει να βλέπω ψηλά παιδιά στο γήπεδο αλλά πρέπει να είσαι έτοιμος να παίξεις και διαφορετικά. 

Για το κλειδί του αγώνα… 

Η άμυνα είναι το σημαντικότερο. Το πόσο καλός θα είναι ο ΠΑΟ στην άμυνα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.