Το πούρο του Κράβαρικ και το γλέντι του Ηρακλή

Αποστολή-Σύρος: Παντελής Λώλης
Ούτε μια, ούτε δύο αλλά εφτά ώρες κράτησε το ολονύχτιο γλέντι των παικτών του Ηρακλή για την κατάκτηση της πρώτης κούπας στην χρονιά στο φιλέ.

Αποστολή-Σύρος: Παντελής Λώλης
Ούτε μια, ούτε δύο αλλά εφτά ώρες κράτησε το ολονύχτιο γλέντι των παικτών του Ηρακλή για την κατάκτηση της πρώτης κούπας στην χρονιά στο φιλέ. Ούτε το black out που βύθισε στο σκοτάδι το νησί λίγο μετά την απονομή της κούπας αλλά ούτε και η κούραση από το κοπιαστικό τετραήμερο που είχε προηγηθεί, μπορούσαν να αναβάλουν το γλέντι που αρχικά στήθηκε στο γήπεδο.

Αμέσως μετά, διοίκηση, τεχνική ηγεσία και παίκτες του «γηραιού» πρωταγωνίστησαν στο τραπέζι των διοργανωτών που φιλοξενήθηκε σε ρεμπετάδικο της Ερμούπολης. Το έναυσμα για τους πανηγυρισμούς έδωσε ο αρχηγός Αντρέι Κράβαρικ ο οποίος άναψε πρώτος, ως πιο παλιός, το πούρο της νίκης. Από κει και ύστερα τη …σκυτάλη στους πανηγυρισμούς πήρε ο Παναγιώτας Πελεκούδας ο οποίος πήρε το μικρόφωνο από την κάμερα της Nova, έγινε για λίγο συνάδελφος πειράζοντας τους πάντες με τις …καυτές ερωτήσεις του.

Γύρω στις 2 τα ξημερώματα και αφού είχε γίνει το σχετικό …ζέσταμα, ο Ηρακλής μεταφέρθηκε στα …Αστέρια. Έτσι λεγόταν το νυχτερινό μαγαζί στο οποίο θα έπεφτε η …αυλαία των πανηγυρισμών. Εκεί έγινε χαμός. Ο τραγουδιστής πέρασε το πιο εύκολο βράδυ στην καριέρα του αφού το μικρόφωνο του δεν έμεινε ποτέ στα χέρια του. Το σύνθημα της εξέδρας, το γνωστό «ζαλίζομαι…»

Kυριάρχησε στο ρεπερτόριο των παικτών του Δρίκου που γλέντησαν με την ψυχή τους τον πρώτο τίτλο του Ηρακλή μετά το 2008. Οι παίκτες του Κυπελλούχου Ελλάδας έδειξαν ότι εκτός από το να κατακτούν Κύπελλα στα γήπεδα ξέρουν και να τα πανηγυρίζουν…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.