Ανοιχτός για πωλήσεις ο Σαββίδης

Ο Ιβάν Σαββίδης φέρεται θετικός στο ενδεχόμενο παραχώρησης παικτών της ομάδας, εφόσον υπάρξουν προτάσεις που θα καλύπτουν οικονομικά τον ΠΑΟΚ.

Ο Ιβάν Σαββίδης φέρεται θετικός στο ενδεχόμενο παραχώρησης παικτών της ομάδας, εφόσον υπάρξουν προτάσεις που θα καλύπτουν οικονομικά τον ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο ισχυρός άνδρας του «Δικέφαλου» του Βορρά έδωσε τη συγκατάθεσή του, ώστε να προχωρήσουν οι διαπραγματεύσεις με ποδοσφαιριστές της ομάδας, οι οποίοι βρίσκονται στο στόχαστρο ξένων συλλόγων.

Τα ίδια δημοσιεύματα αναφέρουν πως ένας από αυτούς είναι ο Δημήτρης Πέλκας, για τον οποίο οι «ασπρόμαυροι» περιμένουν προτάσεις στο τέλος της σεζόν. Παράλληλα, ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο πώλησης του Αλεξάντρ Πρίγιοβιτς, εφόσον υπάρξει κάποια συμφέρουσα πρόταση από ομάδα εκτός των συνόρων. Στόχος του Σαββίδη είναι να μπει ο ΠΑΟΚ στην ευρωπαϊκή λογική, η οποία θέλει τις ομάδες να παραχωρούν ποδοσφαιριστές τους, ώστε να βάζουν σημαντικά ποσά στα ταμεία τους. 

Τα ποσά αυτά, σύμφωνα πάντα με τα ίδια δημοσιεύματα, θα διατεθούν για την ενίσχυση της ομάδας, μέσω των μετεγγραφών. Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει κάποια επίσημη πρόταση για την παραχώρηση του Πέλκα, παρά τη φημολογία που έχει αναπτυχθεί. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.