Οι διακρίσεις συνεχίζονται…

Τρεις παίκτες του ΑΠΟΕΛ συμπεριλήφθηκαν από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία ποδοσφαίρου στην καλύτερη ενδεκάδα των αγώνων ρεβάνς για τη φάση των «16» του Champions League.

Τρεις παίκτες του ΑΠΟΕΛ συμπεριλήφθηκαν από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία ποδοσφαίρου στην καλύτερη ενδεκάδα των αγώνων ρεβάνς για τη φάση των «16» του Champions League. Συγκεκριμένα οι Χιώτης, Ζόρζε και Χαραλαμπίδης συμπεριλήφθηκαν στην ενδεκάδα της εβδομάδας στο «Player Rater της UEFA», μετά από ψηφοφορία του κοινού αλλά και ειδικής επιτροπής.

Η καλύτερη εντεκάδα της εβδομάδας: Χιώτης – Περέιρα, Λουιζάο, Ζόρζε, Γκίμπς – Χαραλαμπίδης, Ινιέστα, Ροζίσκι, Τέλο – Νέλσον Ολιβέιρα και Μέσι.

Τα όσα αναφέρονται στην ιστοσελίδα της UEFA για τους παίκτες της κυπριακής ομάδας:

Διονύσης Χιώτης: «Ο τερματοφύλακας του ΑΠΟΕΛ χάραξε το όνομά του στην ιστορία του Κυπριακού ποδοσφαίρου, αποκρούοντας τις εκτελέσεις των Λακαζέτ και Μπάστος, στην διαδικασία των πέναλτι κόντρα στην Λιόν. Το μηδέν παθητικό το οποίο βοήθησε σε μια ιστορική βραδιά, ήταν ακόμα ένας λόγος χαράς».

Πάολο Ζόρζε: «Ο Ζόρζε ήταν ένα αληθινό ανθρώπινο βουνό στα μετόπισθεν του ΑΠΟΕΛ και είναι ένας από τους βασικούς λόγους που η ονειρική πορεία στην διοργάνωση συνεχίζεται. Αντιμετώπισε τις απειλές της Λιόν επανειλημμένα με απομακρύνσεις και παρεμβάσεις της τελευταίας στιγμής, ενώ επικράτησε στις εναέριες μονομαχίες».

Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης: «Ένα αγκάθι για τα άκρα της Λιόν με την τεχνική και την κινητικότητά του, ο Χαραλαμπίδης ήταν ο αρχιτέκτονας του γκολ που ισοφάρισε το σκορ. Η εξαίσια μπαλιά του, που πέρασε άψο


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.