“Δίνουμε ελπίδα στον κόσμο”

Ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να είχε πετύχει και δεύτερο γκολ, υποστήριξε ο Αβράαμ Παπαδόπουλος, ενώ ο Τοροσίδης ευχήθηκε τόσο η ομάδα του, όσο και το ΑΠΟΕΛ να προχωρήσουν στην Ευρώπη.

Ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να είχε πετύχει και δεύτερο γκολ, υποστήριξε ο Αβράαμ Παπαδόπουλος, ενώ ο Τοροσίδης ευχήθηκε τόσο η ομάδα του, όσο και το ΑΠΟΕΛ να προχωρήσουν στην Ευρώπη. Ο Μέλμπεργκ που δέχθηκε κάρτα και θα απουσιάσει από τον επαναληπτικό, αναφέρθηκε στον κόσμο που θα στηρίξει τις προσπάθειες των “ερυθρόλευκων” για την πρόκριση. Οσο για τον Τζιμπούρ, ο “τρομοκράτης” είπε πως η νίκη ήταν το καλύτερο δώρο για τα γενέθλια του.

Παπαδόπουλος:
«Η Μέταλιστ δεν έκανε την τεράστια ευκαιρία, όλη η ομάδα αμύνθηκε αρκετά καλά και αν ήμασταν προσεκτικοί θα μπορούσαμε να είχαμε ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο για γκολ. Θα μπορούσαμε και δεύτερο γκολ, δεν έχει τελειώσει τίποτα, έχουμε 90 λεπτά, θεωρώ ότι με τον κόσμο δίπλα μας θα μπορέσουμε να πάρουμε την πρόκριση».

Τοροσίδης:
«Καμία ομάδα δεν είναι στα πάνω της σε όλη τη διάρκεια της σεζόν, όλοι δικαιούμαστε να έχουμε όχι και τόσο καλές στιγμές. Η ομάδα έχει βρει το δρόμο της, τα πατήματα της και το δείχνει στο γήπεδο. Δεν έχει σχέση που είμαι αρχηγός. Το μήνυμα που μπορώ να στείλω είναι ότι προσπαθούμε και δίνουμε τα πάντα. Να γεμίσουμε το Καραϊσκάκη με τον Άρη για άλλη μια φορά. Έχουμε άλλο ένα δύσκολο ματς, η Μέταλιστ έχει πάρα πολύ καλή ομάδα, πολυ καλούς παίκτες, μην παρασυρόμαστε από την νίκη. Και να πω επίσης ένα μεγάλο μπράβο στην ομάδα του ΑΠΟΕΛ. όσο υπερήφανοι είναι αυτοί, άλλο τόσο είμαστε κι έμείς. Όσα προβλήματα έχουμε σαν χώρα, δίνουμε ελπίδα στον κόσμο που περνά δύσκολα και μακάρι να συνεχίσουμε και εμείς και ο ΑΠΟΕΛ όσο πιο πολύ γίνεται.

Μέλμπεργκ:
«Δεν ξέραμε πριν το ματς αν θα κερδίζαμε αλλά ξέραμε πως θα παίζαμε για να πάρουμε το καλύτερο δυνατό. Τώρα θα παίξουμε με τον κόσμο δίπλα μας και θα κάνουμε το καλύτερο. Η Μέταλιστ είναι δυνατή και γρήγορη ομάδα αλλά εμείς πήραμε τη νίκη. Κερδίσαμε μια ομάδα που έχει μια από τις καλύτερες επιθέσεις και καλή άμυνα. Εμείς εκμεταλλευτήκαμε την καλή μας άμυνα και το γεγονός πως είμαστε γρήγοροι στις αντεπιθέσεις».

Τζιμπούρ:
«Νομίζω ότι ήταν το πιο ωραίο δώρο! Η νίκη σε αυτό το ματς. Πραγματοποιήσαμε μεγάλη εμφάνιση κόντρα σε μία πολύ καλή ομάδα, υπό απίστευτες συνθήκες, τόσο για το κρύο, όσο και για τον αγωνιστικό χώρο. Εμείς παίζουμε κάθε ματς ξεχωρίστά, είναι πολύ σημαντικά παιχνίδια και μπορεί να συμβεί οτιδήποτε κάθε στιγμή»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.