Επέμεινε και τα κατάφερε ο Παναιτωλικός (video)

Ο Παναιτωλικός κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Λαμίας με το πέναλτι του Βλαντ Μοράρ (1-0) και πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Ο Παναιτωλικός κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Λαμίας με το πέναλτι του Βλαντ Μοράρ (1-0) και πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης. Καλύτεροι οι γηπεδούχοι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και πίεσε από την αρχή τους φιλοξενούμενους, δείχνοντας πως ήθελε περισσότερο τη νίκη.

Ο Ρουμάνος επιθετικός έφτασε τα εννέα γκολ στο εφετινό πρωτάθλημα, σε 23 εμφανίσεις. Η ομάδα του Αγρινίου έφτασε τους 35 βαθμούς, ενώ η Λαμία έμεινε στους 26 βαθμούς. Αυτή ήταν η ένατη εφετινή νίκη για τον Παναιτωλικό στο εφετινό πρωτάθλημα και έκτη εντός έδρας. Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ γνώρισε την δωδέκατη εφετινή της ήττα και έβδομη εκτός έδρας. 

Ο Παναιτωλικός είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο πρώτο ημίχρονο και την κατοχή της μπάλας. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να μεταφέρουν το παιχνίδι έξω από τη μεγάλη περιοχή της Λαμίας, χωρίς όμως να καταφέρουν να δημιουργήσουν κλασσικές ευκαιρίες, λόγω της πολυπρόσωπης άμυνας των φιλοξενούμενων. Η Λαμία από την πλευρά της προσπάθησε να διασφαλίσει τα νώτα της και προσπάθησε κυρίως μέσω αντεπιθέσεων να βρει κάποιο γκολ. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μην απειλήσει ουσιαστικά την αντίπαλη εστία. Το πρώτο ημίχρονο τελείωσε με τις δυο ομάδες ισόπαλες χωρίς τέρματα (0-0) και με λίγες ευκαιρίες μπροστά στις δυο εστίες. 

Το δεύτερο ημίχρονο κινήθηκε στο ίδιο τέμπο, με τους γηπεδούχους να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων και να πιέζουν για το γκολ. Η Λαμία συνέχισε να κρατάει παθητικό ρόλο και να ψάχνει το γκολ στις αντεπιθέσεις. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να διασφαλίσουν το μηδέν στην εστία τους στο δεύτερο μέρος, προστατεύοντας ακόμα περισσότερα τα μετόπισθεν. Τον “γόρδιο δεσμό” για τους γηπεδούχους έλυσε από το σημείο του πέναλτι ο Μοράρ, μετά την ανατροπή του Ρόσα στη μεγάλη περιοχή των φιλοξενούμενων. Η Λαμία δεν κατάφερε έως το τέλος της αναμέτρησης να βρει απάντηση στο γκολ των γηπεδούχων, οι οποίοι κράτησαν το υπέρ τους 1-0 έως το φινάλε της αναμέτρησης. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.