Eίπε «αντίο» σε Γιαταμπαρέ – Ντοσεβί

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την Πέμπτη την παραχώρηση του Σαμπού Γιαταμπαρέ στη Βέρντερ Βρέμης και επικύρωσε την μονιμοποίηση του Ματιέ Ντοσεβί στη Σταντάρ Λιέγης.

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την Πέμπτη την παραχώρηση του Σαμπού Γιαταμπαρέ στη Βέρντερ Βρέμης και επικύρωσε την μονιμοποίηση του Ματιέ Ντοσεβί στη Σταντάρ Λιέγης.

Για τον δεύτερο η συμφωνία μεταξύ των «ερυθρόλευκων» και της βελγικής ομάδας ήταν ήδη δεδομένη εδώ και μέρες. Όμως για τον Γιαταμπαρέ προέκυψε εσχάτως ενδιαφέρον από τη Βέρντερ, που κατάφερε τελικά να εξασφαλίσει τον διεθνή μέσο από το Μάλι έως τις 30/6/2019. 

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Ολυμπιακός θα βάλει στα ταμεία του περίπου 1 εκατ. ευρώ, που δεν θα είναι όμως «καθαρά» καθώς θα λάβει χρήματα και η Σταντάρ Λιέγης, λόγω του γεγονότος ότι ο δανεισμός του Γιαταμπαρέ στους Βέλγους διακόπηκε πρόωρα λόγω της μετακόμισης στη Βέρντερ.

Ο τεχνικός της γερμανικής ομάδας, Τόμας Άιχιν, μιλώντας για το νέο απόκτημα τόνισε: «Πήραμε τον παίκτη που θέλαμε. Είμαστε ευχαριστημένοι που μπορέσαμε να τον πείσουμε για τη Βέρντερ. Μας δίνει περισσότερες επιλογές στη μεσαία γραμμή και βελτιώνει την ποιότητα στην ομάδα μας».

Ο αθλητικός διευθυντής Ρούβεν Σκρέντερ από την πλευρά του ανέφερε:

«Ο Σαμπού έχει ήδη αρκετή εμπειρία, αλλά είναι ακόμα σε στάδιο εξέλιξης. Είναι δυναμικός στις κινήσεις του στο κέντρο και μπορεί να επηρεάσει πολύ το παιχνίδι με το ύψος και τα τάκλιν του. Επίσης είναι πολυσύνθετος, καθώς μπορεί να παίξει τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.