Κάλεσμα του Δημητρέλου στους φιλάθλους

Να γεμίσουν το ΟΑΚΑ κάλεσε τους φιλάθλους της ΑΕΚ ο Ανδρέας Δημητρέλος. Ο πρόεδρος της Ένωσης αναφέρθηκε στην ανάγκη να συνεισφέρουν οι φίλαθλοι της ομάδας στην προσπάθεια που γίνεται για να καλυφθούν οι οικονομικές οφειλές της ομάδας.

Να γεμίσουν το ΟΑΚΑ κάλεσε τους φιλάθλους της ΑΕΚ ο Ανδρέας Δημητρέλος. Ο πρόεδρος της Ένωσης αναφέρθηκε στην ανάγκη να συνεισφέρουν οι φίλαθλοι της ομάδας στην προσπάθεια που γίνεται για να καλυφθούν οι οικονομικές οφειλές της ομάδας, ενώ επανέλαβε πως έχει οριστεί γενική είσοδος στα 10 ευρώ.

Αναλυτικά, η δήλωση του Δημητρέλου στο επίσημο site της ΑΕΚ: «Διανύουμε ίσως τη δυσκολότερη περίοδο της ιστορίας μας. Ξεπεράσαμε το πρόβλημα που είχε δημιουργηθεί με τα εισιτήρια και παράλληλα πετύχαμε νέα ρύθμιση των οφειλών μας προς την Εφορία.

Πήραμε την απόφαση και μειώσαμε τις τιμές τους για το ντέρμπυ της Κυριακής με γενική είσοδο 10 ευρώ, προκειμένου να διευκολύνουμε ακόμη  περισσότερο τους φιλάθλους μας που επιθυμούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα.

Καλώ όλους τους Ενωσίτες να έρθουν στο γήπεδο την Κυριακή και να συμπαρασταθούν στην ομάδα μας. Η μαζική παρουσία τους έχει τεράστια σημασία για την ΑΕΚ, ιδιαίτερα αυτή την πολύ κρίσιμη για το σύλλογο εποχή. Ο κόσμος της ΑΕΚ, ενωμένος, όπως έχει αποδείξει πολλές φορές και στο παρελθόν, είναι η μεγαλύτερη δύναμή της».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.