«Στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια δε χωρούν εκπτώσεις»

Ανακοίνωση με την οποία στηρίζει τους διαιτητές οι οποίοι δεν θα ανεχτούν φαινόμενα βίας, σωματικής, ψυχολογικής ή λεκτικής απέναντι σε αθλητές, προπονητές και διαιτητές εξέδωσε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβόμενων Καλαθοσφαιριστών.

Ανακοίνωση με την οποία στηρίζει τους  διαιτητές οι οποίοι δεν θα ανεχτούν φαινόμενα βίας, σωματικής, ψυχολογικής ή λεκτικής  απέναντι σε αθλητές, προπονητές και διαιτητές εξέδωσε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβόμενων Καλαθοσφαιριστών.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση:

«Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβόμενων Καλαθοσφαιριστών έχει τοποθετηθεί πολλάκις για τα φαινόμενα βίας, που πλήττουν το άθλημα μας, αναζητώντας λύσεις και συστράτευση όλων των παραγόντων του μπάσκετ. Συνεπείς προς τις θέσεις μας στο συγκεκριμένο θέμα, δηλώνουμε ότι θα στηρίξουμε με κάθε τρόπο τους διαιτητές εκείνους οι οποίοι θα επιδείξουν μηδενική ανοχή σε κάθε μορφή βίας, είτε σωματικής είτε ψυχολογικής είτε, κυρίως, λεκτικής, απέναντι σε αθλητές, προπονητές, διαιτητές και σε παράγοντες των αγώνων, εφαρμόζοντας κατά γράμμα τους σχετικούς κανονισμούς. Στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια δε χωρούν εκπτώσεις».

Να σημειωθεί πως οι αναμετρήσεις της 22ης αγωνιστικής της Α1 που διεξάγονται σήμερα θα ξεκινούν με δεκάλεπτη καθυστέρηση σε ένδειξη διαμαρτυρίας των διαιτητών.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.