Αυξάνει το ποσοστό του ο Αλαφούζος

Ο Γιάννης Αλαφούζος έβαλε στην τελευταία αύξηση μετοχικού κεφαλαίου εννέα εκατομμύρια ευρώ, έχοντας πλέον στην κατοχή του στο 8% των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Ο Γιάννης Αλαφούζος έβαλε στην τελευταία αύξηση μετοχικού κεφαλαίου εννέα εκατομμύρια ευρώ, έχοντας πλέον στην κατοχή του στο 8% των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Σε συνδυασμό με το 50% της κυπριακής εταιρίας Sportivo International, η οποία είναι συμφερόντων Αλαφούζου, το ποσοστό φτάνει το 58%. 

Αυτός ήταν ο λόγος για τον οποίο κινήθηκαν οι «πράσινοι» δυναμικά στο χειμερινό μετεγγραφικό παζάρι. Ήδη έχουν διατεθεί για την ενίσχυση του ροστερ, περίπου πέντε εκατομμύρια ευρώ, ενώ το ποσό αυτό αναμένεται να ανέβει, αν τελικά ολοκληρωθεί και η μετεγγραφή του Σεμπαστιάν Λέτο. Οι «πράσινοι» φέρονται να έχουν δαπανήσει 550 χιλιάδες ευρώ για τον Λούκας Βιγιαφάνες, 550 χιλιάδες για τον Ολιβιέ Μπουμάλ, 120 χιλιάδες ευρώ για τον Λούκας Εβαντζελίστα και 80 χιλιάδες για τον Γιούρι Μαμούτε. Σε αυτά τα χρήματα δεν υπολογίζονται τα συμβόλαια των παικτών, που υπέγραψαν μέσα στον Ιανουάριο στους «πράσινους».  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.