Μαζουακού: «Ευχαριστημένος στον Ολυμπιακό»

Ο Αρτούρ Μαζουακού υπογράμμισε πως είναι ευχαριστημένος στον Ολυμπιακό και πως δεν ασχολείται με τα μετεγγραφικά σενάρια, των τελευταίων ημερών.

Ο Αρτούρ Μαζουακού υπογράμμισε πως είναι ευχαριστημένος στον Ολυμπιακό και πως δεν ασχολείται με τα μετεγγραφικά σενάρια, των τελευταίων ημερών. Ο Γάλλος μπακ των νταμπλούχων Ελλάδος, αναφέρθηκε στην έως τώρα πορεία των «ερυθρολεύκων» και έπλεξε το εγκώμιο των οπαδών των «ερυθρολεύκων». Ο Μαζουακού μίλησε στην εφημερίδα «Real News». Αναλυτικά δήλωσε:

Για τα μεταγραφικά σενάρια: «Δεν ξέρω τι γράφεται στο εξωτερικό. Εκείνο που γνωρίζω είναι ότι ανήκω στον Ολυμπιακό και είμαι ευχαριστημένος από την ομάδα μου. Έτσι, πρέπει να είμαι αφοσιωμένος στις υποχρεώσεις μου. Ήρθα στην ομάδα νέος σε ηλικία και μπήκα αμέσως στα δύσκολα. Δεν ήταν εύκολο, καθώς οι υποχρεώσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ήταν πολλές. Αυτό που πρέπει να κάνω εγώ είναι να δουλεύω συνεχώς και να βελτιώνομαι». 

Για τις εμπειρίες στο Champions League: «Ήρθα από τη Βαλενσιέν στον Ολυμπιακό και έπαιξα με την ομάδα στους ομίλους, κόντρα σε σπουδαίους αντιπάλους. Πέρυσι ήταν η Γιουβέντους και η Ατλέτικο Μαδρίτης, φέτος η Μπάγερν Μονάχου και η Άρσεναλ. Εγώ προσπαθώ να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό. Υπήρξαν ματς που πήγα καλά, σε άλλα όχι, αλλά επαναλαμβάνω πως είμαι συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις μου με τον Ολυμπιακό και προσπαθώ να βελτιώνομαι ως ποδοσφαιριστής μέσα από τους αγώνες, αλλά και τις προπονήσεις. Είμαι σε μια ομάδα υψηλού επιπέδου και αυτό με βοηθάει πολύ στην καριέρα μου». 

Για τους οπαδούς του Ολυμπιακού: «Με υποδέχθηκαν πολύ καλά από την πρώτη στιγμή που ήρθα στην ομάδα και με τη στήριξή τους με βοήθησαν να προσαρμοστώ γρήγορα. Μαζί, βέβαια, είχα και τη στήριξη όλων των προπονητών μου, οι οποίοι μου έδειχναν πως με πιστεύουν. Θα προσπαθήσω πάντως να πάω ακόμη καλύτερα στη συνέχεια». 

Για το κλίμα στην ομάδα: «Έχουμε εξαιρετικό κλίμα. Είναι βασικό μυστικό αυτό για να πετυχαίνει μια ομάδα και να υλοποιεί τους στόχους της. Υπάρχουν παίκτες από πολλές χώρες, αλλά έχουμε μεταξύ μας εξαιρετικές σχέσεις. Συζητάμε για τους αγώνες που ακολουθούν, προετοιμαζόμαστε κατάλληλα και ξέρουμε τι μας περιμένει. Για παράδειγμα, στο πρωτάθλημα όλοι ήθελαν να μας νικήσουν, να βάλουν τέλος στο σερί μας. Κάποια ματς τα πήραμε εύκολα, άλλα πιο δύσκολα. Το κλίμα αυτό θέλουμε να διατηρηθεί και στο μέλλον. Όλοι θα προσπαθήσουμε να πανηγυρίσουμε την κατάκτηση του νταμπλ και φέτος. Για μένα θα είναι κάτι ξεχωριστό στην καριέρα μου να κατακτήσω με τον Ολυμπιακό τέσσερις τίτλους σε δύο χρόνια. Ελπίζω αυτοί να συνδυαστούν και με μια καλή πορεία στο Europa League».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.