Οδεύει προς Γερμανία ο Φινμπόγκασον

Ο Άλφρεντ Φινμπόγκασον είναι έτοιμος να συνεχίσει την καριέρα του στο γερμανικό πρωτάθλημα, καθώς η Άουγκσμπουργκ έχει προχωρήσει τις επαφές για την απόκτησή του από τη Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Ο Άλφρεντ Φινμπόγκασον είναι έτοιμος να συνεχίσει την καριέρα του στο γερμανικό πρωτάθλημα, καθώς η Άουγκσμπουργκ έχει προχωρήσει τις επαφές για την απόκτησή του από τη Ρεάλ Σοσιεδάδ. Ο Ισλανδός επιθετικός αναμένεται σύμφωνα με δημοσιεύματα να αναχωρήσει εντός της ημέρας, για να βρεθεί στη Γερμανία και να ολοκληρώσει τη μετεγγραφή του.

Ο Φινμπόγκασον αναζητούσε τις τελευταίες εβδομάδες τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, καθώς δεν υπολογίζονταν από τον Μάρκο Σίλβα για το βασικό σχήμα των «ερυθρολεύκων». Μάλιστα, ο Πορτογάλος τεχνικός είχε αρχίσει να υπολογίζει ως εναλλακτική λύση, πίσω από τον Μπράουν Ιντέγε, τον Άλαν Πουλίδο, δείχνοντας πως επιθυμούσε την αποχώρηση του Ισλανδού επιθετικού. Μέχρι στιγμής, δεν έχει ξεκαθαρίσει το αν θα μετακομίσει ο παίκτης με κανονική μετεγγραφή ή αν τελικά η ισπανική ομάδα συμφώνησε να τον παραχωρήσει με τη μορφή δανεισμού έως το τέλος της σεζόν.

Ο δανεισμός του παίκτη στον Ολυμπιακό αναμένεται να ολοκληρωθεί, προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στη Γερμανία. Ο Φινμπόγκασον είχε πρόταση και από το Μόντρεαλ, όμως ο ίδιος επιθυμούσε να παραμείνει στην Ευρώπη. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.