Έσπασε καρδιές και την κατάρα

Κερδίζοντας με 2-0 τον Παναθηναϊκό στην Αθήνα ο ΠΑΟΚ έσπασε μια κατάρα 11 χρόνων και έδωσε απαντήσεις σε πολλούς...

Κερδίζοντας με 2-0 τον Παναθηναϊκό στην Αθήνα ο ΠΑΟΚ έσπασε μια κατάρα 11 χρόνων και έδωσε απαντήσεις σε πολλούς…Η τελευταία φορά που είχε πάρει τη νίκη σε εκτός έδρας παιχνίδι με τους «πράσινους» ήταν στις 9 Δεκεμβρίου 2001.

Τότε είχε επικρατήσει με 2-1 στη Λεωφόρο, με γκολ των Γιάννη Οκκά και Παντελή Κωνσταντινίδη. Ο απολογισμός του ήταν πολύ κακός σε αυτά τα 11 παιχνίδια. Μόλις 4 γκολ υπέρ και 22 κατά. Όμως ολα αυτά ξεχάστηκαν με τη μεγάλη χτεσινή νίκη στο ΟΑΚΑ.

Μια νίκη που αποδεικνύεται Πύρρειος καθώς η ομάδα της Θεσσαλονίκης μετράει αρκετές απώλειες. Οι Στέλιος Μαλεζάς και Γιώργος Φωτάκης συμπλήρωσαν επτά κίτρινες κάρτες και θα λείψουν από δύο από τα τέσσερα προσεχή ματς (Αστέρα εντός, Παναιτωλικό εκτός, Κέρκυρα εκτός και ΠΑΟΚ εντός). Στις τεσσερις κάρτες έφτασε ο Πάμπλο Γκαρσία ενώ στο όριο είναι οι Σαλπιγγίδης, Μπαλάφας, Έτο και Κρέσιτς.

Στο μεταξύ το απόγευμα (19:30) θα γίνει η γενική συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Ο Ζήσης Βρύζας θα ενημερώσει για τα οικονομικά θέματα. Εξάλλου τις επόμενες μέρες θα ολοκληρωθεί η συμφωνία με την αθλητική εταιρεία που θα ντύνει την ομάδα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.