Λίνο και Αθανασιάδης στο Novasports (vid)

Στην κάμερα της Nova και τον Κωστή Μπότσαρη μίλησαν οι Λίνο, Στέφανος Αθανασιάδης και Γιώργος Γεωργιάδης αμέσως μετά την αναμέτρηση Παναθηναϊκός- ΠΑΟΚ.

Στην κάμερα της Nova και τον Κωστή Μπότσαρη μίλησαν οι Λίνο, Στέφανος Αθανασιάδης και Γιώργος Γεωργιάδης αμέσως μετά την αναμέτρηση Παναθηναϊκός- ΠΑΟΚ.


Λίνο: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, ο Παναθηναϊκός έπαιξε καλά. Είχε πολύ καλούς παίκτες μπροστά και δυσκολευτήκαμε να τους μαρκάρουμε. Στην συνέχεια ο ΠΑΟΚ βελτιώθηκε. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι και για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι παίρνουμε τη νίκη μέσα στο ΟΑΚΑ (είχαν κερδίσει και την ΑΕΚ)».

Για τις νίκες με Παναθηναϊκό και ΑΕΚ: «Αν όλοι οι παίκτες είναι συγκεντρωμένοι, μπορούμε να φέρουμε αποτελέσματα εκτός έδρας. Και στα δύο παιχνίδια ήμασταν συγκεντρωμένοι, κερδίσαμε και είμαστε χαρούμενοι».

Για την αντίδρασή του μετά τον αποκλεισμό από την Ευρώπη: «Είμαστε λυπημένοι για τον αποκλεισμό από το Γιουρόπα. Με τον Άρη παίξαμε καλά και χάσαμε ευκαιρίες για να πάρουμε τη νίκη. Ο προπονητής μας είπε σήμερα να είμαστε συγκεντρωμένοι, το κάναμε και κερδίσαμε».

Για την απόδοσή του: «Όταν κάποιος παίκτης βάζει γκολ νιώθω καλύτερα γιατί βοηθάω την ομάδα. Όλοι είχαμε μια πολύ καλή παρουσία στο παιχνίδι. Με το γκολ που έβαλα και την ασίστ που έκανα το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο για εμάς».

Αθανασιάδης: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια που κάναμε. Μετά τον αποκλεισμό θέλαμε μια καλή εμφάνιση και μια μεγάλη νίκη. Κόντρα στον Παναθηναϊκό θέλαμε τους βαθμούς όλοι πάρα πολύ.
Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Μπήκαμε συγκεντρωμένοι, πετύχαμε το πρώτο γκολ και μετά ήταν εύκολο να πετύχουμε και το δεύτερο».

Για τους εκτός έδρας αγώνες: «Σε κάθε παιχνίδι, εντός ή εκτός προσπαθούμε για το καλύτερο. Τώρα παίρνουμε αποτελέσματα και εκτός και αυτό είναι καλό για την ομάδα».

Για την απόδοσή του: «Είμαι πολύ χαρούμενος, αλλά πιο πολύ κοιτάω το ομαδικό παρά το ατομικό και θέλω να βοηθήσω την ομάδα να πάρει τη νίκη».

Για την συνέχεια: «Η ομάδα μπορεί να πάει όσο γίνεται πιο ψηλά».


Γεωργιάδης: «Είχαμε χρόνια να κερδίσουμε σε αυτό το γήπεδο με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό. Μας πηγαίνει, τεριάζει στον τρόπο του παιχνιδιού μας. Ημασταν καλά διαβασμένοι. Κλείσαμε καλά τους χώρους στον Παναθηναϊκό και αν εξαιρέσουμε μια κεφαλιά του Τοτσέ που απέκρουσε εκπληκτικα ο Χαλκιάς, δεν δεχτήκαμε άλλη η φάση. Μια δίκαιη και μεγάλη νίκη. Στόχος είναι να μπούμε στα πλέι οφ με όσο το δυνατόν περισσότερουες βαθμούς».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.