ΟΦΗ- Ολυμπιακός: Η συνέντευξη Τύπου (vid)

Δείτε τι είπαν οι Ερνέστο Βαλβέρδε και Νίκος Αναστόπουλος στην συνέντευξη Τύπου αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης ΟΦΗ- Ολυμπιακός.

Δείτε τι είπαν οι Ερνέστο Βαλβέρδε και Νίκος Αναστόπουλος στην συνέντευξη Τύπου αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης ΟΦΗ- Ολυμπιακός.

Την ικανοποίηση του για τη νίκη στην Κρήτη επί του ΟΦΗ εξέφρασε ο Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος για ακόμα μια φορά έδειξε απορημένος με τα επεισόδια μετά τη λήξη του ματς.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο τεχνικός του Ολυμπιακού στη συνέντευξη τύπου:

Τι σημαίνει αυτή η νίκη σε αυτό το σημείο του πρωταθλήματος και πριν τη Μέταλιστ;
«Τη Μέταλιστ δεν την είχαμε στο μυαλό μας γιατί ήταν πολύ σημαντικό το σημερινό παιχνίδι , σε μια δύσκολη ατμόσφαιρα και ήταν μια πολύ σημαντική νίκη».
Δίνουν τέτοια παιχνίδια το πρωτάθλημα;
«Δεν ξέρουμε, αλλά αν χάναμε θα μπορούσε όμως να μας το στερήσει. Θα δούμε τι θα γίνει στις επόμενες αγωνιστικές. Όλα τα παιχνίδια όμως είναι σημαντικά από δω και πέρα».
Για το κλειδί του σημερινού ματς:
«Το κλειδί του παιχνιδιού ήταν η δύναμη και να βγούμε μπροστά. Είχαμε ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο και ευτυχώς καταφέραμε να σκοράρουμε με τη λήξη του ημιχρόνου».
Για τα επεισόδια που έγιναν στη φυσούσα μετά τη λήξη του αγώνα:
«Δεν μπορώ να συνηθίσω αυτά που συμβαίνουν μετά το τέλος των παιχνιδιών, το έχω ξαναζήσει αλλά δεν μπορών να το συνηθίσω».
Για το αν περίμενε έτσι το παιχνίδι:
«Το περίμενα πιο πολύ όπως στο 2ο ημίχρονο το ματς, γιατί στο πρώτο δεν μας απείλησε πολύ ο ΟΦΗ. Εμείς στο 2ο ήμασταν πιο δυνατοί, στο δεύτερο ο ΟΦΗ είχε το δοκάρι και ευκαιρίες και εμείς γυρίσαμε λίγο πίσω».
Για τους διπλούς αγώνες με ΟΦΗ στο κύπελλο:
«Θα είναι ένας προκριματικός γύρος δύσκολος και για εμάς και για τον ΟΦΗ. Πλεονέκτημα έχει ο ΟΦΗ γιατί το δεύτερο παιχνίδι είναι στην έδρα του. Για εμάς θα είναι πολύ δύσκολο το ματς λόγω του δύσκολου προγράμματός μας, είναι κρίσιμο ματς γιατί ο νικητής περνάει τελικό».
Για το ποια από τις 3 διοργανώσεις προτιμά να κατακτήσει:
«Μέχρι στιγμής προχωράμε με επιτυχία και στις 3, παλεύουμε και για τις 3 , 1ος στόχος όμως παραμένει το πρωτάθλημα αλλά παλεύουμε και για τις 3 διοργανώσεις».

Από την πλευρά του ο προπονητής του ΟΦΗ, Νίκος Αναστόπουλος δήλωσε:
Ξεκινώ διαφορετικά. Γνωρίζετε τις δηλώσεις που έκανα, για τον Στάθη (σ.σ. Ταυλαρίδης). Το θέμα θεωρείται λήξαν. Έχει να κάνει καθαρά με το εσωτερικό της ομάδας, ούτε με οικονομικά ούτε με τίποτα άλλο. Συνεχίζουμε ενωμένοι και με δύναμη, αυτή η δύναμη μας έχει φέρει εδώ μέχρι σήμερα. Ο Στάθης μου ζήτησε να παίξει, η δουλειά του προπονητή, όταν τα ΄χει ζήσει κι αυτός, είναι να μπορεί να προφυλάξει τον παίκτη. Θεωρείται λήξαν το θέμα. Δύο ήταν τα καθοριστικά σημεία του ματς. Ενα κρύο γκολ στο 45΄ και η φάση του Ζόρντι που, αν η μπάλα πήγαινε μέσα και μειώναμε, ίσως ήταν διαφορετικό στο τελευταίο 25λεπτο το ματς. Στο μεγαλύτερο διάστημα ελέγξαμε το ρυθμό και κάναμε φάσεις, ειδικά στο β΄ μέρος. Όταν έχεις να αντιμετωπίσεις μια τέτοια ομάδα, όπως ο Ολυμπιακός, δεν είναι εύκολο πάντα. Ξεχνάμε αυτό το ματς κι ετοιμαζόμαστε για ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι με τον Πανιώνιο, στο οποίο θα πάμε για τους τρεις βαθμούς. Στο α΄ μέρος δεν είχε φάσεις, ήταν κλειστό ματς. Ούτε ο Ολυμπιακός, ούτε εμείς κάναμε φάσεις. Φάγαμε ένα κρύο γκολ, αν δεν ερχόταν, στο β΄ μέρος θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα με το 0-0. Μπήκαμε δυνατά στο β’ ημίχρονο, έκανε το 2-0 ο Ολυμπιακός, αλλά ήταν καθοριστικό το δοκάρι. Αν έμπαινε, θα ήταν διαφορετικό ματς».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.