Ξεκούραστα ο Παναθηναϊκός (video)

Σε μία καλή προπόνηση ενόψει του αγώνα με την Τσεντεβίτα, μετέτρεψε ο Παναθηναϊκός το παιχνίδι με το Ρέθυμνο, καθώς επικράτησε εύκολα με 84-62 και επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Σε μία καλή προπόνηση ενόψει του αγώνα με την Τσεντεβίτα, μετέτρεψε ο Παναθηναϊκός το παιχνίδι με το Ρέθυμνο, καθώς επικράτησε εύκολα με 84-62 και επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Οι «πράσινοι» χωρίς να πιάσουν υψηλά στάνταρ απόδοσης, άφησαν πίσω την ήττα από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ και ξεπέρασαν εύκολα το εμπόδιο των κρητικών.

Η ομάδα του Θανάση Σκουρτόπουλου κατάφερε να φανεί ανταγωνιστική και να κοιτάξει στα μάτια τους γηπεδούχους μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο, αφού από εκεί και πέρα, οι παίκτες του Σάσα Τζόρτζεβιτς πάτησαν γκάζι στην επίθεση και «καθάρισαν» από νωρίς το ματς. 

«Έχτισαν» μια διαφορά ασφαλείας της τάξης των δέκα πόντων (29-19) και όσο περνούσε η ώρα τη διεύρυναν. Αυτή άγγιξε ακόμη και τους 27 πόντους (82-55) λίγο πριν το φινάλε, με τον Παναθηναϊκό να πετυχαίνει με σχετική άνεση την 15η φετινή του νίκη στη Basket League.

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς μοίρασε το χρόνο συμμετοχής σε όλους τους διαθέσιμους παίκτες του, πλην του Σάσα Πάβλοβιτς, με τον Βλαδίμηρο Γιάνκοβιτς να επιβεβαιώνει πως βρίσκεται σε περίοδο φόρμας, αφού «άγγιξε» το νταμπλ-νταμπλ με 13 πόντους και 9 ριμπάουντ. 

Τα δεκάλεπτα: 22-18, 45-31, 61-43, 84-62.

Παναθηναϊκός (Σάσα Τζόρτζεβιτς):
Χαραλαμπόπουλος 2, Μποχωρίδης 7, Γιάνκοβιτς 13, Φώτσης 7, Ραντούλιτσα 11, Παππάς 9, Φελντέιν 10, Γκιστ 9, Καλάθης 11, Παπαγιάννης 5, Κούζμιτς.

Ρέθυμνο (Θανάσης Σκουρτόπουλος): Ντελινινκάιτις 9, Σχίζας 5, Μάντεν, Γιαννόπουλος 2, Τσακαλέρης 2, Χάροου 13, Στόουν 8, Κάρτερ 18, Παναρετάκης, Δουλγεράκης, Θεοδωρίδης 5.

Live Blog Ρέθυμνο – Παναθηναϊκός


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.