Πρίντεζης: Μπορούμε για… Φάιναλ Φορ

Την πίστη του στις ικανότητες του Ολυμπιακού έδειξε ο Γιώργος Πρίντεζης. Για ακόμη μια φορά ο φόργουορντ των «ερυθρολεύκων» εξήγησε ότι τα εμπόδια μπορούν να ξεπεραστούν και πρόσθεσε πως μπορούν να αποκλείσουν τη Σιένα και να βρεθούν στο Φάιναλ Φορ της Κωνσταντινούπολης.

 Την πίστη του στις ικανότητες του Ολυμπιακού έδειξε ο Γιώργος Πρίντεζης. Για ακόμη μια φορά ο φόργουορντ των «ερυθρολεύκων» εξήγησε ότι τα εμπόδια μπορούν να ξεπεραστούν και πρόσθεσε πως μπορούν να αποκλείσουν τη  Σιένα και να βρεθούν στο Φάιναλ Φορ της Κωνσταντινούπολης.

Βέβαια, δεν παρέλειψε να πει πως τα βήματα πρέπει να γίνονται ένα – ένα και γι’ αυτό προέχουν άλλα ματς τώρα, όπως ο τελικός του Κυπέλλου. «Δεν βλέπουμε ακόμα τη Σιένα είναι νωρίς ακόμα, αφού έχουμε δύο παιχνίδια πριν τον τελικό του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό. Είναι σκληρή αντίπαλος, αλλά θεωρώ ότι μπορούμε να φτάσουμε στο Φάιναλ Φορ», ήταν τα λόγια του, ενώ όταν ρωτήθηκε αν η αποψινή νίκη ήταν η «εκδίκηση» του Ολυμπιακού για την ήττα από τη Γαλατά στην Πόλη, υποστήριξε ότι «δεν θεωρώ πως ήταν «απάντηση», σίγουρα είναι μεγάλη νίκη αλλά θεωρώ ότι είναι μεγάλη μέχρι την επόμενη που θα έρθει».

Προσπαθώντας να εξηγήσει το πως επήλθε η βελτίωση των Πειραιωτών από τον Δεκέμβρη και μετά, τόνισε πως «θα σταθώ στα λόγια του προπονητή, είμαστε νέα ομάδα, δουλεύουμε σκληρά και είμαστε μία μεγάλη παρέα, αν δεν είχαμε τραυματισμούς θα ήμασταν έτοιμοι πιο νωρίς».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.