Θετικός για Αλμπάνη, θέλει και Ντε Τόμας

Ο Μανόλο Χιμένεθ εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο απόκτησης του Χρήστου Αλμπάνη από τον Απόλλωνα Σμύρνης, όμως στη λίστα του υπάρχει και το όνομα του Ραούλ Ντε Τόμας.

Ο Μανόλο Χιμένεθ εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο απόκτησης του Χρήστου Αλμπάνη από τον Απόλλωνα Σμύρνης, όμως στη λίστα του υπάρχει και το όνομα του Ραούλ Ντε Τόμας. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Ισπανός τεχνικός της Ένωσης έχει εντάξει στη μετεγγραφική του λίστα το όνομα του Ισπανού επιθετικού, ο οποίος ανήκει στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής έχει σημειώσει την εφετινή σεζόν 22 γκολ σε 27 εμφανίσεις με τη φανέλα της Ράγιο Βαγεκάνο, στην οποία αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού. Η συγκεκριμένη περίπτωση δεν είναι εύκολη, καθώς ενδιαφέρον για τον παίκτη φέρονται να έχουν εκδηλώσει και άλλες ομάδες.

Την ίδια στιγμή, οι «κιτρινόμαυροι» συνεχίζουν τις επαφές για την απόκτηση του Αλμπάνη. Ο 23χροος ποδοσφαιριστής φέρεται έτοιμος να υπογράψει τετραετές συμβόλαιο με την Ένωση και να ενταχθεί στο ρόστερ της, το ερχόμενο καλοκαίρι. Τα ίδια δημοσιεύματα τονίζουν πως μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξει οριστική συμφωνία μεταξύ του Απόλλωνα Σμύρνης και της ΑΕΚ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.