Ταπεινώνουν τους Ελληνες, αλλά τους πουλάνε υποβρύχια

Δριμύ κατηγορώ εναντίον της Γερμανίας εξαπολύει ο αντιπρόεδρος της Βελγικής Γερουσίας, Αρμάν ντε Ντεκέρ τονίζοντας ότι τα όσα επιβάλλονται στην χώρα μας ταπεινώνουν τους Έλληνες...

Δριμύ κατηγορώ εναντίον της Γερμανίας εξαπολύει ο αντιπρόεδρος της Βελγικής Γερουσίας, Αρμάν ντε Ντεκέρ τονίζοντας ότι τα όσα επιβάλλονται στην χώρα μας ταπεινώνουν τους Έλληνες, βυθίζοντάς τους στην απόγνωση και την ύφεση, ενώ δεν παραλείπει να θυμίσει ότι η Γερμανία μπορεί είναι ιδιαιτέρως επιθετική απέναντι στην Ελλάδα, αλλά είναι επίσης εκείνη που της πούλησε πέντε προβληματικά υποβρύχια.

«Οι όροι που επιβάλλονται ταπεινώνουν βαθύτατα τους Έλληνες και τους βυθίζουν στην ύφεση, τον πόνο και την απελπισία» λέει σε συνέντευξή του στο βελιγκό εβδομαδιαίο περιοδικό Vif ο Αρμάν ντε Ντεκέρ, μέλος του Μεταρρυθμιστικού Κινήματος (MR), εξαπολύοντας επίθεση στην Γερμανία, που είναι όπως σημειώνει, ο ιθύνων νους πίσω από τα πολύ σκληρά μέτρα.

«Η Γερμανία είναι επίσης η χώρα που τα τελευταία τρία χρόνια έχει πουλήσει πέντε ελαττωματικά υποβρύχια στην Ελλάδα» υπογραμμίζει- χωρίς να μασά το λόγια του- ο Ντεκέρ, συμπληρώνοντας ότι η ΕΕ θα μπορούσε να συνδράμει στο να αποφευχθεί αυτή η «άχρηστη» όπως τη χαρακτηρίζει δαπάνη, παρέχοντας εγγυήσεις για την προστασία της χώρας, έτσι ώστε να καθησυχαστούν οι Έλληνες που έχουν εμμονή με την τουρκική απειλή, αναφέρει χαρακτηριστικά.

«Το πιο απίστευτο απ’ όλα είναι ότι οι Γερμανοί εξακολουθούν να ασκούν πίεση στην Ελλάδα, να την ταπεινώνουν και να καταστρέφουν την οικονομία της. Είναι απαράδεκτο» λέει ο Βέλγος πολιτικός, τονίζοντας: «όλοι ξέρουμε τι υπέστη η Ελλάδα από την Γερμανία κατά τον Β΄Παγκόσμιο Πόλεμο.Το γεγονός ότι οι Γερμανοί που άφησαν τερατώδη μνημεία στην Ελλάδα κατά τον Β΄ Παγκόσμιο φέρονται τόσο εγωιστικά, με απογοητεύει πολύ. Οι Έλληνες γνωρίζουν ότι η διαχείριση (της χώρας) υπήρξε απίστευτη, γνωρίζουν τους υπεύθυνους που τους έφεραν σ’ αυτή την κατάσταση. Αυτό όμως δεν είναι λόγος για να τους εξολοθρεύσουμε μέχρι τον τελευταίο» δηλώνει ο Ντεκέρ, κατακρίνοντας επίσης όσα λέγονται περί εξόδου από την ευρωζώνη, υποστηρίζοντας ότι κάτι τέτοιο θα οδηγούσε στην διάλυση της ΕΕ και θα ισοδυναμούσε με «αυτοκτονία» για την γερμανική οικονομία.

Τέλος, ο Βέλγος πολιτικός, εκτιμά ότι ακόμη και με τις εγγυήσεις που ζητήθηκαν από τους αρχηγούς ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι τίποτα δεν είναι σίγουρο την επομένη των εκλογών και ότι κατά την γνώμη του, έτσι όπως οδεύουν τα πράγματα, η χώρα μας βρίσκεται στα πρόθυρα εμφυλίου.

Πηγή: Ethnos.gr


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.