Μηδέν από μηδέν... μηδέν (vid)

Σαμπντόρια και Σασουόλο έμειναν σε τροχιά Ευρώπης μετά από ένα στείρο ματς (0-0) που ήδη έχεουν ξεχάσει και οι παίκτες που έπαιξαν.
0
Αποστόλης Λάμπος
22/10/2018 • 23:35
Φάση από το Σαμπντόρια-Σασουόλο
  • shares
Η Σαμπντόρια υποδέχθηκε στο Λουίτζι Φεράρις την Σασουόλο στο ματς που έκλεινε την 9η αγωνιστική ημέρα στη Serie A. Οι δύο ομάδες έπαιξαν πρωτίστως για να μη δεχθούν γκολ και τα κατάφεραν. Από αυτή την άποψη μπορούν όσοι ενεπλάκησαν σε αυτό το ματς να θεωρούν τους εαυτούς τους επιτυχημένους.

Κι αυτό διότι και οι δύο ομάδες έμειναν σε τροχιά Ευρώπης, χωρίς να προσθέσουν ήττα στο φετινό ρεκόρ τους. Το ματς φυσικά αυτό έχει ήδη ξεχαστεί, ενώ η μεγαλύτερη ευκαιρία στο ματς ήταν το δοκάρι του Μπεράρντι στο 35ο λεπτό και τίποτε άλλο. Η Σαμπντόρια είχε κάποιες καλές σιτγμές με Ντεφρέλ, Ραμίρεζ και Σαπονάρα να αστοχούν από πλεονεκτική θέση και τίποτε άλλο.


Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
16/06/2019 • 08:13

Ψυχολογικές δοκιμασίες για Ρόζεμποργκ Αλμπαθέτε και Παραγουάη

Νίκη ανάκαμψης θέλει απόψε η Ρόζεμπορκ. Υποδέχεται την φορμαρισμένη Βαλερέγκα και είναι βέβαιο πως θα χρειαστεί πάνω από ένα γκολ για να πάρει αυτό που θέλει. Περισσότερη τύχη έχει η Ίντερ Τουρκού, ενώ στο Κόπα Αμέρικα πιο σαφές είναι το αβαντάζ της Ουρουγουάης