Για το «διπλό» ψυχολογίας στο Φάληρο

Ο ΠΑΟΚ θέλει να φύγει με τη νίκη από το Φάληρο, προκειμένου να τονώσει την ψυχολογία του και την αυτοπεποίθησή του, εν όψει της συνέχειας του εφετινού πρωταθλήματος και κυρίως εν όψει των πλέι οφ (19:30 Novasports 1 - #OLYPAOK).

Ο ΠΑΟΚ θέλει να φύγει με τη νίκη από το Φάληρο, προκειμένου να τονώσει την ψυχολογία του και την αυτοπεποίθησή του, εν όψει της συνέχειας του εφετινού πρωταθλήματος και κυρίως εν όψει των πλέι οφ (19:30 Novasports 1 – #OLYPAOK). Οι «ασπρόμαυροι» θέλουν το «διπλό» γοήτρου, προκειμένου να μειώσουν τη διαφορά από την κορυφή, αλλά κυρίως να μείνουν «ζωντανοί» στο «κυνήγι» της δεύτερης θέσης της κανονικής περιόδου. Ο Ιγκόρ Τούντορ αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα απουσιών, καθώς δεν υπολογίζει για το συγκεκριμένο ματς στους Γλύκο, Χαρίση, Λέοβατς, Κοροβέση, Ζάιρο, Ροντρίγκες, Μελίσσα, Κωνσταντινίδη και Μυστακίδη.

Ο ΠΑΟΚ αναμένεται να παραταχθεί στη συγκεκριμένη αναμέτρηση με τον Βελλίδη στην εστία και τους Βίτορ και Χατζηισαΐα στο κέντρο της άμυνας. Οι Τζαβέλλας και Κίτσιου θα είναι οι δυο μπακ, με τους Τζιόλη και Τσίμιροτ να αποτελούν το δίδυμο των αμυντικών μέσων. Οι Πέλκας και Μακ θα είναι οι δυο πλάγιοι μέσοι του ΠΑΟΚ, με τους Αθανασιάδη και Μπερμπάτοφ να αποτελούν το επιθετικό δίδυμο. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.