Γιαννιώτης: «Έτοιμος για το Λονδίνο»

Πανέτοιμος για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου εμφανίστηκε ο Έλληνας πρωταθλητής, Σπύρος Γιαννιώτης.

Πανέτοιμος για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου εμφανίστηκε ο Έλληνας πρωταθλητής, Σπύρος Γιαννιώτης. Ο Έλληνας κολυμβητής τόνισε πως η προετοιμασία του πηγαίνει αρκετά καλά και εμφανίστηκε ικανοποιημένος από τον βαθμό ετοιμότητάς του. Ο Γιαννιώτης μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής.

Αρχικά, ο Γιαννιώτης τόνισε: «Η προετοιμασία ενόψει Λονδίνου πάει πάρα πολύ καλά. Έχω ξεκινήσει με το δεξί και πήγα εξαιρετικά σε πρόσφατους αγώνες στη Λατινική Αμερική, που ήταν σημαντικό τεστ για μένα, ενώ, πριν από αυτό, είχα πάει στην Γαλλία για προετοιμασία σε υψόμετρο και τα αποτελέσματα δείχνουν ότι είμαι πολύ καλά. Αν συνεχίσω έτσι, τότε πριν πάω στο Λονδίνο θα είμαι στο 100% των δυνατοτήτων μου».

Στην συνέχεια, συμπλήρωσε: «Θα συνεχίσω την προετοιμασία μου μετά από λίγες ημέρες, σε τοποθεσία με ζεστό κλίμα, πιθανότατα στη Νότια Αμερική. Θέλω εκεί να κάνω ένα μεγάλο μέρος της προετοιμασίας, προκειμένου να είμαι άνετα σε επίπεδο συνθηκών και θερμοκρασίας, καθώς τώρα στην Ελλάδα το κρύο αποτελεί πρόβλημα. Αφού επιστρέψω για κάποιες ημέρες, θα προσπαθήσω να πάω σε αγώνες Παγκοσμίου Κυπέλλου είτε στο Μεξικό, είτε στο Ισραήλ ή ακόμα και στα δύο τουρνουά και από εκεί και πέρα θα μπω στην τελική ευθεία με έντονη προπόνηση».

Επίσης, ο Έλληνας αθλητής τόνισε: «Έχουμε πλέον διαφορετική αντιμετώπιση των στόχων, γιατί κάποτε επιδίωκα να φτάσω ψηλά, τώρα είμαι ψηλά και πρέπει να παραμείνω εκεί. Μπορεί να δημιουργεί κάποιο άγχος το γεγονός αυτό, αλλά πλέον, με την εμπειρία μου και τα χρόνια που έχω μέσα στην πισίνα, μπορώ να αντιμετωπίσω την πίεση και να λειτουργήσει θετικά όλο αυτό το πράγμα. Είναι για μένα σημαντικό κίνητρο το γεγονός ότι θέλω να συνεχίσω στον ίδιο ρυθμό και να μην απογοητεύσω κανένα, πολύ περισσότερο τον εαυτό μου και όλη αυτή η κατάσταση, για να το πω λαϊκά, με έχει στην τσίτα».

Ο Γιαννιώτας υπογράμμισε στην συνέχεια: «Με αντιμετωπίζουν με σεβασμό, γιατί ξέρουν ότι είμαι ένας ιδιαίτερα υπολογίσιμος αθλητής για τους Ολυμπιακούς και το διαπίστωσα και στους αγώνες που πήγα πρόσφατα. Εγώ θέλω να με φοβούνται και να με υπολογίζουν και πιστεύω ότι με τις νίκες μου στους δύο τελευταίους αγώνες το πέτυχα αυτό, ενώ παράλληλα ένιωσα και καλύτερα από πλευράς ψυχολογίας».

Τέλος, υπογράμμισε: «Παρά τα οικονομικά προβλήματα που υπάρχουν, η Ομοσπονδία του υγρού στίβου βοηθάει πάρα πολύ, ενώ υπάρχει και μια ιδιωτική πρωτοβουλία που με στηρίζει, με ανθρώπους που ξέρουν από αθλητισμό. Έτσι, τόσο από πρακτικής πλευράς, αλλά και ψυχολογικής στήριξης, είμαι σε καλό σημείο, γιατί υπάρχει και η βοήθεια της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής μέσω των χρημάτων που εξασφάλισε από τη ΔΟΕ για επιλεγμένους αθλητές. Όπως καταλαβαίνετε, αυξάνονται και οι υποχρεώσεις μου, γιατί θέλω να ευχαριστήσω όχι μόνο τους δικούς μου ανθρώπους, αλλά και όσους πιστεύουν σε μένα. Νιώθω έτσι ότι έχω διπλό σκοπό, τόσο για μένα, όσο και για την εθνική υπερηφάνεια, γιατί μπορούμε εμείς οι αθλητές να αποδείξουμε, ότι, ενώ τα προβλήματα υπάρχουν, η Ελλάδα μπορεί να πετύχει σημαντικά πράγματα στον αθλητισμό».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.