Διπλό ενδιαφέρον για τον Κόντε

Οι Μίλαν και Ρόμα φέρονται να έχουν θέσει τον Αντόνιο Κόντε ως πρώτο τους στόχο για την τεχνική ηγεσία τους και σύντομα αναμένεται να ξεκινήσουν επαφές μαζί του.
Θωμάς Ναλμπάντης
25/09/2018 • 11:51
Ο Αντόνιο Κόντε
  • shares
Οι Μίλαν και Ρόμα φέρονται να έχουν θέσει τον Αντόνιο Κόντε ως πρώτο τους στόχο για την τεχνική ηγεσία τους και σύντομα αναμένεται να ξεκινήσουν επαφές μαζί του. Σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο ο έμπειρος τεχνικός είναι θετικός στο ενδεχόμενο επιστροφής στο ιταλικό πρωτάθλημα, όμως για να συμβεί αυτό, θα πρέπει να ικανοποιηθεί οικονομικά και παράλληλα να μείνει ευχαριστημένος με το πλάνο της ομάδας, που θα θελήσει να τον προσλάβει στην τεχνική της ηγεσία. 

Ο πρώην τεχνικός της Τσέλσι θα προτιμούσε να αναλάβει κάποια ομάδα από το ερχόμενο καλοκαίρι, προκειμένου να κάνει τον σχεδιασμό της σεζόν. Η Μίλαν φέρεται να αναζητεί έναν προπονητή για να αντικαταστήσει τον Τζενάρο Γκατούζο στην τεχνική ηγεσία των «ροσονέρι», καθώς δεν είναι ικανοποιημένη με την έως τώρα πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα. Κάτι παρόμοιο συμβαίνει και με τη διοίκηση των «τζιαλορόσι», οι οποίοι θέλουν να αντικαταστήσουν τον Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο. 

Γράψτε το σχόλιο σας...
23/05/2019 • 08:32

Φινάλε αγωνίας σε Ελβετία, Στουτγάρδη και Νταντί

Το κίνητρο μπορεί αν φέρει θέαμα και και γκολ στο Κρίενς και το Κιάσο της Ελβετίας ενώ στο Νταντί η Γιιυνάϊτεντ μπορεί να αξιοποιήσει το αβαντάζ της έδρας. Κάτι ανάλογο ισχύει ασφαλώς και στην αναμέτρηση της Στουτγάρδης όπουθ η τοπική ομάδα υποδέχεται την Ουνιόν Βερολίνου.