Κοντά σε συμφωνία Ίντερ και Ικάρντι

Ο Μαουρίσιο Ικάρντι βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τη διοίκηση της Ίντερ για νέο συμβόλαιο συνεργασίας των δυο πλευρών, το ο οποίο θα τον κρατήσει στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας και μετά το 2021, όταν και λήγει το συμβόλαιο που έχει τώρα.
Θωμάς Ναλμπάντης
24/09/2018 • 14:16
Ο Μαουρίσιο Ικάρντι
  • shares
Ο Μαουρίσιο Ικάρντι βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τη διοίκηση της Ίντερ για νέο συμβόλαιο συνεργασίας των δυο πλευρών, το ο οποίο θα τον κρατήσει στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας και μετά το 2021, όταν και λήγει το συμβόλαιο που έχει τώρα. Οι ιθύνοντες των «νερατζούρι» φέρονται διατεθειμένοι να προχωρήσουν σε γενναία αύξηση των αποδοχών του παίκτη. 

Σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, ο Αργεντινός θα εισπράττει με το νέο συμβόλαιο οκτώ εκατομμύρια ευρώ, δηλαδή αυξημένο κατά 1,5 εκατομμύρια ευρώ. Ενδιαφέρον για τον Ικάρντι έχουν εκδηλώσει μέχρι στιγμής οι Ρεάλ Μαδρίτης και Τσέλσι, χωρίς όμως να έχουν καταθέσει κάποια πρόταση προς την Ίντερ για την απόκτηση του 25χρονου επιθετικού. 

Γράψτε το σχόλιο σας...
21/05/2019 • 09:25

Το ευρωπαϊκό εισιτήριο "κοστίζει" πολλά γκολ απόψε στο Άρνεμ

Η Ουτρέχτη και η Χρόνιγκεν με τις νίκες τους απέκτησαν προβάδισμα στα πλεϊ-οφ της Ολλανδίας. Οι αντίπαλοί τους πάντως θα ψάξουν αντίδραση μέσα από την επίθεσή τους! Η έδρα δίνει έναν λόγο παραπάνω σε Τσιταντέλα και Παρί.