Εβδομάδα αποφάσεων στον Άρη

Η εβδομάδα που ξεκίνησε, μπορεί να χαρακτηριστεί ως μια από τις κρισιμότερες των τελευταίων ετών για τον Αρη.

Η εβδομάδα που ξεκίνησε, μπορεί να χαρακτηριστεί ως μια από τις κρισιμότερες των τελευταίων ετών για τον Αρη. Ο φάκελος «επενδυτές» ανοίγει την Τετάρτη το απόγευμα στο «Βελλίδειο» συνεδριακό κέντρο, κατά τη διάρκεια της έκτακτης γενικής συνέλευσης της Λέσχης Φίλων Αρη και όλοι περιμένουν με μεγάλη αγωνία την αποκάλυψη του σχετικού ενδιαφέροντος. Την αποκάλυψη, δηλαδή, του ονόματος της εταιρίας ή του ομίλου των ενδιαφερομένων για εμπλοκή στα διοικητικά δρώμενα της ΠΑΕ. Πρόκειται για ένα θέμα το οποίο έχει άμεση σχέση με την οικονομική ευμάρεια και την βιωσιμότητα της κιτρινόμαυρης εταιρίας η οποία μαστίζεται από σοβαρά προβλήματα, από το ξεκίνημα της φετινής σεζόν.

Τα μέλη της Λέσχης περιμένουν να ακούσουν από το στόμα των ανθρώπων που ασχολήθηκαν με το θέμα, δηλαδή από τους κ.κ Αθανασιάδη, Ορφανίδη και Κόντη, περί τίνος πρόκειται. Για τις προοπτικές που υπάρχουν και για το εάν και κατά πόσο είναι προχωρημένη η όλη υπόθεση. Κατόπιν, θα κληθούν να αποφασίσουν τι μέλλει γενέσθαι. Αν, δηλαδή, δώσουν το πράσινο φως για συνέχιση των διαδικασιών ή εάν απορρίψουν την περαιτέρω συνέχεια, στη περίπτωση που δεν πειστούν απ΄ αυτά που θ΄ ακούσουν.

Όπως και να ΄χει, η αγωνία είναι μεγάλη, ειδικά τη δεδομένη χρονική στιγμή, όπου τα οικονομικά δεδομένα είναι στενά, με την ΠΑΕ να έχει απόλυτη ανάγκη στήριξης, προκειμένου να καταφέρει να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις της.

Εκεί εστιάζεται το ενδιαφέρον και των ποδοσφαιριστών οι οποίοι περιμένουν την τακτοποίηση των εκκρεμοτήτων που υπάρχουν απέναντί τους, σύμφωνα με τη σχετική υπόσχεση που έλαβαν πριν την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.