Στο φως στυγερό έγκλημα με ομοφυλόφιλους αλλοδαπούς


Στο φως έφερε η αστυνομία έγκλημα πάθους μεταξύ δύο αλλοδαπών, μετά από 18 χρόνια!. 

Η ασφάλεια Θεσσαλονίκης πέρασε χειροπέδες σε έναν 53χρονο άνδρα από την Αλβανία, ο οποίος κατηγορείται ότι σκότωσε το σύντροφό του ηλικίας 23 ετών, το 1998. 

Ο φερόμενος ως δράστης δεν έχει ομολογήσει ότι βρίσκεται ο ίδιος πίσω από το έγκλημα. Το πτώμα του 23χρονου είχε βρεθεί σε δασική έκταση της Πέλλας, ενώ έφερε τραύμα από σφαίρα κυνηγετικού όπλου στο κεφάλι. Ο δράστης είχε επιχειρήσει να κάψει το θύμα σε μία προσπάθειά του να σβήσει τα ίχνη.

Παρόλ’ αυτά ένα αποτύπωμα του 53χρονου συλληφθέντος βρέθηκε στην κολλητική ταινία με την οποία είχε δέσει τη σακούλα που κάλυπτε το κεφάλι του νεκρού, γεγονός το οποίο οδήγησε στη σύλληψή του. Αρχικά το αποτύπωμα δεν είχε ταυτοποιηθεί. Η αστυνομία όμως ανέσυρε από το αρχείο την υπόθεση και διαπίστωσαν στη συνέχεια ότι το θύμα είχε εραστή. Έτσι οδηγήθηκαν στη σύλληψή του καθώς είχε προηγηθεί και παλαιότερη υπόθεση σε βάρος του για υπεξαίρεση. 

Σύμφωνα με τη δικογραφία, το πτώμα του 23χρονου είχε βρεθεί απανθρακωμένο στις 12 Ιανουαρίου του 1998 σε δασική περιοχή του Κάτω Γραμματικού Πέλλας. Κατά πληροφορίες, έφερε τραύμα στο κεφάλι από κυνηγετική καραμπίνα, ενώ τα δάχτυλά του ήταν “φαγωμένα”, κάτι που ενδεχομένως προκλήθηκε από σκυλιά ή σαρκοβόρα ζώα. Εκτιμάται ότι ο φερόμενος ως δράστης προέβη στην καύση του πτώματος σε μία προσπάθεια να αλλοιώσει τα χαρακτηριστικά του. Πράγματι, για πολύ καιρό οι αστυνομικές αρχές δεν κατάφεραν να ταυτοποιήσουν το θύμα, με αποτέλεσμα οι έρευνες να παραμένουν στο “σκοτάδι”.

Τη διερεύνηση της υπόθεσης ανέλαβαν από μηδενική βάση κι ύστερα από χρόνια αστυνομικοί του τμήματος “Cold Case” της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, που αξιοποιώντας τις νέες τεχνολογικές μεθόδους, κατάφεραν αρχικά να ταυτοποιήσουν το θύμα, ενώ διαμορφώθηκε κατάλογος υπόπτων, στον οποίο περιλήφθηκε και το όνομα του 53χρονου.

Ο κατηγορούμενος θα οδηγηθεί σήμερα στον ανακριτή Έδεσσας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.