Με Λέοβατς, χωρίς Μυστακίδη

Στο γήπεδο της Τούμπας βρέθηκαν σήμερα το πριωί, τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ προκειμένου να ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους για τον αυριανό, δεύτερο προημιτελικό με τον Πανιώνιο.

Στο  γήπεδο της Τούμπας βρέθηκαν σήμερα το πριωί, τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ προκειμένου να ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους για τον αυριανό, δεύτερο προημιτελικό με τον Πανιώνιο. 

Το μείζον θέμα για τον “Δικέφαλο” είναι οι πολλές απουσίες λόγω τραυματισμών αλλά και αυτή του Γιώργου Τζαβέλλα ελέω της αποβολής του στον Κυριακάτικο αγώνα. Μετά τη γενική πρόβα σ’ επίπεδο τακτικής και προσώπων για την επικείμενη αναμέτρηση προέκυψε κι  η 18μελής αποστολή στην οποία δεν κατάφερε τελικά να μπει ο Μυστακίδης λόγω του προβλήματος στο πέλμα του, ενώ επίσης απόντες είναι οι Γλύκος, Κωνσταντινίδης, Κοροβέσης, Χαρίσης, Ροντρίγκεζ, Ζάιρο. 

Αντιθέτως, ως ευχάριστη έκπληξη προέκυψε η επιστροφή του Λέοβατς, με τον Κροάτη να είναι μεν έτοιμος για να πάρει χρόνο συμμετοχής αλλά υστερεί σε επίπεδο αγωνιστικού ρυθμού.
 
Αναλυτικά οι “εκλεκτοί” του Κροάτη τεχνικού:
Βελλίδης, Σιαμπάνης, Χατζηισαΐας, Μαλεζάς, Βίτορ, Σκόνδρας, Κίτσιου, Λέοβατς, Κάτσε, Τσίμιροτ, Τζιόλης, Γκολάσα, Σάμπο, Πέλκας, Μακ, Κάκκο, Αθανασιάδης, Μπερμπάτοφ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.