Τζέκο για διοικητικός παράγοντας στη Ρόμα!

Ο Εντίν Τζέκο αναμένεται να ανανεώσει το συμβόλαιο του με την Ρόμα και αργότερα όταν σταματήσει το ποδόσφαιρο θα μπορούσε να παίξει έναν διοικητικό ρόλο στους «τζιαλορόσι» όπως ο Φραντσέσκο Τότι.
Μιχάλης Κατσαφάδος
12/09/2018 • 23:02
Ο Έντιν Τζέκο
  • shares
Ο Εντίν Τζέκο αναμένεται να ανανεώσει το συμβόλαιο του με την Ρόμα και αργότερα όταν σταματήσει το ποδόσφαιρο θα μπορούσε να παίξει έναν διοικητικό ρόλο στους «τζιαλορόσι» όπως ο Φραντσέσκο Τότι.Αυτή την εβδομάδα ο Βόσνιος επιθετικός αποφοίτησε μετά από μία σειρά μαθημάτων αθλητικής διοίκησης, στο Πανεπιστήμιο του Σαράγεβο, δείχνοντας ότι «βλέπει» το μέλλον του ως διευθυντής ποδοσφαίρου.

Ο Τζέκο μιλάει 5 γλώσσες, βοσνιακά, Τσέχικα, Γερμανικά, Αγγλικά και Ιταλικά, έτσι θα ήταν μια πολύτιμη προσθήκη στη διοίκηση της Ρόμα.
Το  calciomercato αναφέρει ότι ο σύλλογος θέλει να παρατείνει τη σύμβασή του κατά ένα έτος έως το 2021, κρατώντας τον στο Stadio Olimpico μετά τα 35α του γενέθλια.
Ο Tζέκο θα υποστεί μικρή μείωση αποδοχών από  4,5 εκ. ευρώ σε 4 εκατομμύρια.Θα μπορούσε στο μέλλον να αναλάβει έναν ρόλο που θα υποστηρίζει τον Φραντσέσκο Τότι και τον Mόντσι στη διοίκηση του συλλόγου, αν και η Βοσνιακή Ομοσπονδία είναι επίσης πρόθυμη να του προσφέρει έναν ανάλογο ρόλο.
Γράψτε το σχόλιο σας...

AS Roma - SSC Napoli

Κυριακή 31 Μαρτίου, 16:00

Live
loading the player...
20/03/2019 • 07:26