Τους προσηλυτίζει από πολύ νωρίς (photo)

Η Αταλάντα φέρεται αποφασισμένη να μην αφήσει κανένα νεογέννητο του Μπέργκαμο να υποστηρίξει κάποια άλλη ιταλική ομάδα, όταν θα μεγαλώσει.
Θωμάς Ναλμπάντης
01/09/2018 • 10:23
Τα βρεφικά γάλατα της Αταλάντα
  • shares
Η Αταλάντα φέρεται αποφασισμένη να μην αφήσει κανένα νεογέννητο του Μπέργκαμο να υποστηρίξει κάποια άλλη ιταλική ομάδα, όταν θα μεγαλώσει. Η διοίκηση της ιταλικής ομάδας, λίγες ημέρες μετά τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Europa League, στις αναμετρήσεις με την Κοπεγχάγη, αποφάσισε να βάλει σε εφαρμογή το σχέδιο προσηλυτισμού. Αυτό προβλέπει το «στενό μαρκάρισμα» των νεογέννητων του Μπέργκαμο, προκειμένου με το ανοίξουν τα μάτια τους να αντικρύσουν τα χρώματα και το σήμα της Αταλάντα. Η διοίκηση έστειλε σε κάθε νεογέννητο τις τελευταίες ημέρες μια φανέλα της ομάδας σε βρεφικό μέγεθος και δυο βρεφικά γάλατα, για τα πρώτα γεύματα. 

Η σχετική ενημέρωση: 

Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
15/02/2019 • 08:13

Αουτσάϊντερ με "άγριες" διαθέσεις σε Λιέγη, Πάντερμπορν και Εϊμπάρ

Πολύ ενδιαφέροντα παιχνίδια περιμένουμε στο Βέλγιο, την Ισπανία, την Ολλανδία και την Γερμανία. Παραγωγικές αναμετρήσεις περιμένουμε σε Πάντερμπορν, Εϊμπάρ και Λιέγη ενώ τόσο στο Μόναχο όσο και στο Τορίνο πιθανόν να γίνει συντήρηση από τα φαβορί