Τζόρτζεβιτς: «Η πιο σημαντική νίκη»

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς, στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με την Εφές, τόνισε πως η ομάδα του πήρε την πιο σημαντική νίκη έως τώρα.

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς, στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με την Εφές, τόνισε πως η ομάδα του πήρε την πιο σημαντική νίκη έως τώρα. 

Αναλυτικά:

«Σε αυτή την πορεία μας στην Ευρωλίγκα θεωρώ ότι είναι η πιο σημαντική μας νίκη. Ήρθε με την ομάδα να παίζει με ‘’Ο’’ κεφαλαίο. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια και βγάλαμε πράγματα που δουλεύουμε. Καταφέραμε να επικρατήσουμε στον τομέα των ριμπάουντ παρά τους ψηλούς της Εφές η οποία είναι πολύ καλή ομάδα σε αυτό το κομμάτι, αλλά διατηρήσαμε τις αρχές στο παιχνίδι μας και νικήσαμε. Είχαμε την τελευταία εβδομάδα τρεις παίκτες με προβλήματα. Ο Διαμαντίδης που προσπάθησε γενναία, αλλά δεν κατάφερε να βοηθήσει πολύ, αλλά και οι Πάβλοβιτς και Γιάνκοβιτς. Ένα λάθος που κάναμε είναι ότι προσπαθούσαμε με ατομικές προσπάθειες να σκοράρουμε. Στη συνέχεια παίξαμε καλύτερα και με περισσότερες πάσες. Ο Ραντούλιτσα μας βοήθησε σε αυτό. Να μετακινούμε την μπάλα καλύτερα θα μας δώσει περισσότερες επιθετικές λύσεις. Όσον αφορά την άμυνά μας, προσπαθήσαμε να περιορίσουμε την Εφές, είναι εξαιρετική ομάδα στο σουτ, αλλά τους βάλαμε δύσκολα και παίξαμε εξαιρετική άμυνα στα σουτ τριών πόντων».

Για τον Γκιστ ο οποίος φάνηκε ανεβασμένος:

«Ο Γκιστ είναι ένας από τους ηγέτες της ομάδας μας. Η ενέργειά του είναι απαραίτητη για εμάς αλλά και συνολικά όσα καταθέτει στο γήπεδο. Όσο εξελίσσεται πρέπει να καταλάβει τον ρόλο του στην ομάδα. Ένα σημείο που θα μπορούσε να εξελιχθεί είναι το σκοράρισμα στον αιφνιδιασμό, ενώ σαν τα δικά του αθλητικά προσόντα δεν έχει άλλος».

Για τους γκαρντ των «πράσινων» που έπαιξαν αρκετή ώρα: «Η άμυνα ήταν από τα δυνατά μας σημεία. Βοήθησαν οι Πάβλοβιτς και Γιάνκοβιτς, ενώ έρχονται Ουίλιαμς και Χέινς για να μην κυνηγάει μόνο ο Διαμαντίδης. Έχουμε μία από τις καλύτερες άμυνες στην Ευρωλίγκα στους πόντους που δεχόμαστε αν όχι την καλύτερη. Επίσης γύρισε ο Μποχωρίδης που μας δίνει επιλογές. Όταν τραυματίστηκε του είπα αστειευόμενος ότι ήταν δικό του λάθος, αλλά πλέον θα μας βοηθήσει».

Για το πώς θα προσαρμοστούν οι νέοι παίκτες: «Θα έχουμε κάποια προβλήματα στους αυτοματισμούς αλλά θα δουλέψουμε γι’ αυτό. Πρέπει όλοι να καταλάβουν πόσο σημαντικό είναι να παίζουν σε αυτή την ομάδα».

Για τη σημασία μίας τέτοιας νίκης χωρίς τον Διαμαντίδη: «Αγαπώ το ομαδικό πνεύμα αυτή της ομάδας, έχουν τη θέληση να δίνουν το 100% σε κάθε παιχνίδι. Αυτό πρόκειται να κάνουμε μέχρι το τέλος της σεζόν. Ο Διαμαντίδης είναι πολύ σημαντικός. Και οι παίκτες και εμείς τον κοιτάμε και περιμένουμε να κάνει το σωστό. Ο Καλάθης ήταν κουρασμένος, αλλά είναι δουλειά του και θα έχει βοήθεια στα επόμενα παιχνίδια».

Από την πλευρά των παικτών ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα είπε:

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδια για εμάς απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο. Μείναμε ενωμένοι σαν ομάδα ακόμα κι όταν δεν παίζαμε καλά και κερδίσαμε που είναι πολύ σημαντικό». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.