Με Μάντζουκιτς η αποστολή της «Γιούβε» για τον τελικό

O Μασιμιλιάνο Αλέγκρι πήρε στην αποστολή 23 ποδοσφαιριστές με στόχο βέβαια το ντάμπλ. Νέα πρόσωπα, σε σχέση με την ομάδα των τελευταίων αγωνιστικών υποχρεώσεων ο Κροάτης Μάντζουκιτς κι ο αμυντικός Ντι Σίλιο.

Στη Ρώμη βρίσκεται από το μεσημέρι η Γιουβέντους προκειμένου να διεκδικήσει το κύπελλο αύριο στον μεγάλο τελικό απέναντι στη Μίλαν (22.00, Novasports 1 HD)

O Μασιμιλιάνο Αλέγκρι πήρε στην αποστολή 23 ποδοσφαιριστές με στόχο βέβαια το ντάμπλ έπειτα από την ευχάριστη κατάληξη που έχει για την «Μεγάλη Κυρία»  η έκβαση του πρωταθλήματος όπου μένουν πλέον τα διαδικαστικά για την κατάκτησή του.

Νέα πρόσωπα, σε σχέση με την ομάδα των τελευταίων αγωνιστικών υποχρεώσεων ο Κροάτης Μάντζουκιτς ο οποίος είχε τραυματιστεί πριν δύο εβδομάδες στο νικηφόρο ντέρμπι με την Ίντερ εκτός έδρας αλλά και ο αμυντικός Ντι Σίλιο.

Ο 31χρονος φορ επέστρεψε στην αποστολή και δεν αποκλείεται να πάρει χρόνο συμμετοχής έστω κι αν οι πιθανότητες να βρεθεί στην αρχική ενδεκάδα είναι στην παρούσα φάση μοιρασμένες. Ο ίδιος χθες είπε σε δηλώσεις του ότι νιώθει λίγο πόνο όμως θέλει πάρα πολύ να αγωνιστεί.
Σε αντίθετη περίπτωση, θέση στην επίθεση δίπλα στον Ιγκουαϊν θα πάρει ο Ντιμπάλα.
Μαζί με τους υπόλοιπους θα είναι και ο 25χρονος αμυντικός Ντι Σίλιο έχοντας κι αυτός αποθεραπευτεί από τον τραυματισμό του εξαιτίας του οποίου έμεινε εκτός δράσης για περίπου δύο μήνες!

Οι 23 εκλεκτοί του Αλέγκρι για τον αυριανό τελικό του Ολύμπικο :

Μπουφόν, Σέζνι,  Ντι Σίλιο, Μπενάτια, Πιάνιτς, Κεντίρα, Γκουαρδάδο, Μαρκίσιο, Ιγκουαίν, Ντιμπάλα, Ντάγκλας Κόστα, Άλεξ Σάντρο, Ματουιντί, Μπαρτζάλι, Πινσόλιο, Μάντζουκιτς, Χβέντες, Ασαμόα, Λιχτστάϊντερ, Ρουγκάνι, Στουράρο, Μπερναρντέσι, Μπεντανκούρ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.