Ο ΚΑΟΔ έδωσε χαρά στη Δράμα

Ύστερα από ένα ματς που κρίθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα ο ΚΑΟΔ επικράτησε 84-80 του Ίκαρου Καλλιθέας δίνοντας χαρά στην πόλη της Δράμας, την ώρα που η Δόξα στο ποδόσφαιρο γνώριζε εντός έδρας ήττα από την Κέρκυρα.

Ύστερα από ένα ματς που κρίθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα ο ΚΑΟΔ επικράτησε 84-80 του Ίκαρου Καλλιθέας δίνοντας χαρά στην πόλη της Δράμας την ώρα που η Δόξα στο ποδόσφαιρο γνώριζε εντός έδρας ήττα από την Κέρκυρα. Η ομάδα της Καλλιθέας έκανε τη μεγάλη αντεπίθεση στα τελευταία 3 λεπτά του παιχνιδιού και με τον Μπέκ να είναι σε πολύ μεγάλη μέρα επιθετικά (34 πόντους με 7/11 τρίποντα) προσπέρασε στο 39′ (76-77). Εκεί όμως μίλησε η εμπειρία και η ευστοχία του Χαραλαμπίδη που ήταν ψύχραιμος στις βολές που εκτέλεσε και έδωσε τη νίκη στην ομάδα της Δράμας.

Έτσι η επιτυχία του Ικάρου επί του Άρη την προηγούμενη αγωνιστική, με την ομάδα του Θανάση Σκουρτόπουλου να μετρά πλέον 14 ήττες σε 18 παιχνίδια.
Χαραλαμπίδης με 26 ήταν ο πρώτος σκόρερ του ΚΑΟΔ ενώ για τον Ίκαρο τον Μπέκ βοήθησε επιθετικά ο Σκορδίλης που πέτυχε 15 πόντους

Ο ΚΑΟΔ επέβαλε από το ξεκίνημα το ρυθμό του και κατάφερε να πάρει ένα μικρό προβάδισμα το οποίο χάρις στην πολύ καλή επιθετική παρουσία του Χαντ προηγήθηκε με 13-9, 2′ πριν το τέλος του πρώτου δεκαλέπτου. Η ομάδα της Καλλιθέας επέστρεψε και ισοφάρισε 13-13 με ένα σερί 4-0, όμως δυο εύστοχες βολές του Χαραλαμπίδη και ένα τρίποντο του Κακαρούδη έφεραν τους Δραμινούς να προηγούνται στο τέλος της πρώτης περιόδου 18-13.
Στο δεύτερο δεκάλεπτο η ομάδα του Γιώργου Καλαφατάκη ξεκίνησε δυνατά και προηγήθηκε με 9(22-13 στο 12′), όμως ο Ίκαρος έχοντας τον Μπέκ σε πολύ μεγάλη μέρα (15 πόντους με 4/6 τρίποντα) κατάφερε δυο φορές να επιστρέψει και να φέρει το ματς στα ίσια. Την πρώτη 2′ πριν το τέλος του ημιχρόνου (29-29) και την άλλη στο τελευταίο λεπτό της δεύτερης περιόδου όταν ο Σκορδίλης ευστόχησε σε δυο βολές και διαμόρφωσε το 33-33.
Η Δράμα όμως έκλεισε το πρώτο ημίχρονο προηγούμενη με 3 (36-33) χάρις στην μια εύστοχη βολή του Καρύδα και το λέι απ του Κιτσούλη.

Στο τρίτο δεκάλεπτο του παιχνιδιού το ματς ήταν ντέρμπι για περίπου 5 λεπτά με τον ΚΑΟΔ να έχει ένα μικρό προβάδισμα στο σκορ και τον Ίκαρο να ακολουθεί χωρίς να χάνει την επαφή του.
Ο Μπέκ συνέχισε το βιολί του σκοράροντας κατά βούληση σηκώνοντας τον Ίκαρο επιθετικά, ενώ ο Χαραλαμπίδης μαζί με το Ζάρα πήραν τη σκυτάλη από το Χάντ και με ένα επιμέρους σκορ 11-5 ανέβασαν τη διαφορά στους 10(64-54) για τον ΚΑΟΔ, για να κλείσει το δεκάλεπτο με τους Δραμινούς στο +8 (64-56)

Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Ίκαρος με μπροστάρη τον Μπέκ ξεκίνησε την αντεπίθεση του και κατάφερε να προσπεράσει για πρωτη φορά στο 39′ με καλάθι και φάουλ του Μπάξτερ. Από κει και πέρα το φινάλε έγινε δραματικό με τον ΚΑΟΔ να είναι εύστοχος σε τέσσερις συνεχόμενες βολές του Χάντ και του Χαραλαμπίδη και ένα λέι απ του έλληνα γκαρντ που έδωσαν τη νίκη στην ομάδα της Δράμας

Τα δεκάλεπτα: 18-13, 36-33, 64-56, 84-80

Διαιτητές: Φούφης, Αφεντουλίδης, Κατραχούρας

ΚΑΟ Δράμας (Γιώργος Καλαφατάκης): Χαντ 13 (1), Καρύδας 3, Χαραλαμπίδης 26, Αθηναίου 6 (2), Ιωακειμίδης, Μισέλ 9, Κιτσούλης 2, Τσέρανιτς 6, Ζάρας 12 (1), Μπάβτσιτς, Κακαρούδης 7 (2), Μπένας

ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ (Θανάσης Σκουρτόπουλος): Σκορδίλης 15, Μπάξτερ 8 (1), Κουμπούρας, Καράμπουλας, Πολυτάρχου, Τσιάρας 6 (2), Βασίλιεβιτς 4, Μπάινς 5, Μπεκ 34 (7), Λιούμπιτσιτς 8


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.