Συμφωνία μεταξύ Σεββίλης και Ρόμα για τον Ενζοζί

Η διοίκηση της Ρόμα φέρεται να έχει έρθει σε συμφωνία με την αντίστοιχη της Σεβίλλης, για την απόκτηση του Στίβεν Ενζοζί.
Θωμάς Ναλμπάντης
14/08/2018 • 10:24
O Στίβεν Ενζονζί
  • shares
Η διοίκηση της Ρόμα φέρεται να έχει έρθει σε συμφωνία με την αντίστοιχη της Σεβίλλης, για την απόκτηση του Στίβεν Ενζοζί. Ο ιταλικός Τύπος αναφέρει πως το κόστος της μετεγγραφής αναμένεται να φτάσει τα 30 εκατομμύρια ευρώ, ενώ στη συμφωνία προβλέπεται και μπόνους πέντε εκατομμυρίων ευρώ. 

Σύμφωνα με τους Ιταλούς, σημαντικό ρόλο στην ολοκλήρωση της μετεγγραφής έπαιαξε ο Μόντσι, ο οποίος κατάφερε να πείσει τον Ενζοζί να αποχωρήσει από την Ανδαλουσία, προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στην Ιταλία. Ο αθλητικός διευθυντής των «τζιαλορόσι» ήταν αυτός που είχε πάρει τον 29χρονο παίκτη στη Σεβίλλη, όταν εργάζονταν εκεί. Οι Ιταλοί τονίζουν πως μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται ο παίκτης στη Ρώμη, για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. 
Γράψτε το σχόλιο σας...

AS Roma - Torino

Σάββατο 19 Ιανουαρίου, 16:00

Live
18/01/2019 • 07:45

Μεγάλα φαβορί απέναντι σε μικρές παγίδες!

Με κίνητρο και ποιοτική ανωτερότητα παίζουν απόψε για τη νίκη η Νόριτς, η Λιλ, η Μπεσικτάς, η Ρέϊντζερς, η Παλέρμο και η Γκενκ κόντρα σε ομάδες υποδεέστερες ποιοτικά αλλά σαφώς λιγότερο πιεσμένες ψυχολογικά