Συμφωνία μεταξύ Σεββίλης και Ρόμα για τον Ενζοζί

Η διοίκηση της Ρόμα φέρεται να έχει έρθει σε συμφωνία με την αντίστοιχη της Σεβίλλης, για την απόκτηση του Στίβεν Ενζοζί.
Θωμάς Ναλμπάντης
14/08/2018 • 10:24
O Στίβεν Ενζονζί
  • shares
Η διοίκηση της Ρόμα φέρεται να έχει έρθει σε συμφωνία με την αντίστοιχη της Σεβίλλης, για την απόκτηση του Στίβεν Ενζοζί. Ο ιταλικός Τύπος αναφέρει πως το κόστος της μετεγγραφής αναμένεται να φτάσει τα 30 εκατομμύρια ευρώ, ενώ στη συμφωνία προβλέπεται και μπόνους πέντε εκατομμυρίων ευρώ. 

Σύμφωνα με τους Ιταλούς, σημαντικό ρόλο στην ολοκλήρωση της μετεγγραφής έπαιαξε ο Μόντσι, ο οποίος κατάφερε να πείσει τον Ενζοζί να αποχωρήσει από την Ανδαλουσία, προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στην Ιταλία. Ο αθλητικός διευθυντής των «τζιαλορόσι» ήταν αυτός που είχε πάρει τον 29χρονο παίκτη στη Σεβίλλη, όταν εργάζονταν εκεί. Οι Ιταλοί τονίζουν πως μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται ο παίκτης στη Ρώμη, για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. 
Γράψτε το σχόλιο σας...
17/07/2019 • 07:03

Πρόκριση μέσω γκολ και λεπτομερειών σε Βουλγαρία, Σουηδία και Μαυροβούνιο (video)

Θεαματικά παιχνίδια περιμένουμε σε Βουλγαρία.Μαυροβούνιο και Στοκχόλμη όπου τα σκορ της περασμένης εβδομάδας αφήνουν ανοιχτά τα ενδεχόμενα πρόκρισης. Τα γκολ των αουτσάϊντερ δίνουν καλές τιμές σε αναμετρήσεις του Σκωτσέζικου Λιγκ Καπ