Όλα θα κριθούν την Τρίτη (vid)

Αποστολή-Μόσχα: Νίκος Γαβαλάς Και επισήμως η UEFA ενημέρωσε πως η σέντρα του πρώτου αγώνα της Ρουμπίν Καζάν με τον Ολυμπιακό θα γίνει την Τρίτη στις 15.00 ώρα Ρωσίας (13.00 ώρα Ελλάδας).

Αποστολή-Μόσχα: Νίκος Γαβαλάς
Και επισήμως η UEFA ενημέρωσε πως η σέντρα του πρώτου αγώνα της Ρουμπίν Καζάν με τον Ολυμπιακό θα γίνει την Τρίτη στις 15.00 ώρα Ρωσίας (13.00 ώρα Ελλάδας). Λίγη ώρα πριν, ο διαιτητής θα βγει στον αγωνιστικό χώρο και θα μετρήσει τη θερμοκρασία μπροστά απ’ τις δύο εστίες, καθώς και στη σέντρα. Εφόσον ο υδράργυρος βρίσκεται έως τους -15 βαθμούς, τότε θα επιτρέψει να διεξαχθεί η αναμέτρηση.

Σε περίπτωση κατά την οποία είναι έως τους -17, θα ρωτήσει τους δύο προπονητές αν επιθυμούν να ξεκινήσει το ματς. Έστω και ένας εκ των δύο πει όχι, τότε ο αγώνας θα μετατεθεί για την Τετάρτη, οπότε και αναμένεται να βελτιωθούν οι συνθήκες. Υπάρχει πρόβλεψη για θερμοκρασία από -4 έως τους -14..

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως τη Δευτέρα η προπόνηση του Ολυμπιακού άρχισε στις 17.00 ώρα Μόσχας με το θερμόμετρο να δείχνει -20 βαθμούς. Στις μεταξύ τους συζητήσεις, οι παίκτες έκαναν λόγο για πολύ άσχημες συνθήκες.

Όπως γίνεται αντιληπτό, όλα θα κριθούν την Τρίτη αναφορικά με την διεξαγωγή του αγώνα των «ερυθρόλευκων» με την Ρουμπίν Καζάν για τη φάση των «32» του Europa League.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.