Συμφωνία δανεισμού για τον Ιγκουαΐν

Η διοίκηση της Μίλαν κατάφερε να έρθει σε συμφωνία με τη Γιουβέντους για την απόκτηση του Γκονσάλο Ιγκουαΐν, με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο.
Θωμάς Ναλμπάντης
31/07/2018 • 11:51
Ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν
  • shares
Η διοίκηση της Μίλαν κατάφερε να έρθει σε συμφωνία με τη Γιουβέντους για την απόκτηση του Γκονσάλο Ιγκουαΐν, με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου, οι «ροσονέρι» θα αποκτήσουν τον Αργεντινό επιθετικό έναντι 18 εκατομμυρίων ευρώ, που αντιστοιχεί στο ενοίκιο που θα καταβάλουν στη «βέκια σινιόρα». Η Μίλαν θα διατηρεί οψιόν αγοράς των δικαιωμάτων του Ιγκουαΐν, έναντι 36 εκατομμυρίων ευρώ. 

Η εφημερίδα «Gazzetta dello Sport» αναφέρει πως ο Αργεντινός επιθετικός εμφανίζεται μέχρι στιγμής διστακτικός για την ολοκλήρωση της μετεγγραφής, καθώς δεν έχει πειστεί για την οικονομική κατάσταση και το πλάνο της Μίλαν. Ο 30χρονος παίκτης αναμένεται να αποδεχτεί τελικά την πρόταση της ομάδας του Μιλάνου, καθώς και η Γιουβέντους θέλει να τον παραχωρήσει προκειμένου να εξοικονομήσει χρήματα, μετά την απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο. 

Γράψτε το σχόλιο σας...

Juventus - SPAL 2013

Σάββατο 24 Νοεμβρίου, 19:00

Live
loading the player...