Ροντρίγκες: «Διαφορετικό το ματς με τη Ρεάλ»

Ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ παραδέχτηκε πως ο επικείμενος ημιτελικός της ΤΣΣΚΑ Μόσχας με τη Ρεάλ Μαδρίτης θα έχει ιδιαιτερότητες για τον ίδιο.

Ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ παραδέχτηκε πως ο επικείμενος ημιτελικός της ΤΣΣΚΑ Μόσχας με τη Ρεάλ Μαδρίτης θα έχει ιδιαιτερότητες για τον ίδιο. Ο 31χρονος παίκτης τόνισε στην εφημερίδα «Izvestia», πως παρά τα συναισθήματά του για τη «Βασίλισσα» της Ευρώπης, θα προσπαθήσει να οδηγήσει τη ρωσική ομάδα στον τελικό του Final 4 του Βελιγραδίου. 

Αρχικά, ο Ροντρίγκεθ δήλωσε: «Φυσικά, το παιχνίδι με την Ρεαλ δεν είναι όπως όλα τα άλλα για μένα. Έχω περάσει έξι χρόνια σε αυτή την ομάδα, και διατηρώ φιλικές σχέσεις με τους παίκτες, τους προπονητές και τη διοίκηση, αλλά για 40 λεπτά θα ξεχάσω τη φιλία μας και θα τα δώσω όλα για να πάμε με την ΤΣΣΚΑ στον τελικό. Θα προσπαθήσω να είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος και θα τα δώσω όλα για την νίκη».

Στη συνέχεια, ο Ισπανός παίκτης τόνισε για την κατάσταση της ρωσικής ομάδας: «Είμαστε όλοι έτοιμοι για το γεγονός ότι το κύπελλο θα κριθεί σε δύο ματς. Η ομάδα μας έχει πολύ ταλαντούχους και έμπειρους παίκτες. Νομίζω ότι είμαστε έτοιμοι να κάνουμε ένα αποφασιστικό βήμα προς τον τίτλο. Είμαι πολύ χαρούμενος για την επιστροφή του Ντε Κολό και του Χαινς, που είναι πολύ σημαντικοί για τη ΤΣΣΚΑ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.