Τρέλα για τη φανέλα του Ρονάλντο

Παράνοια επικρατεί στις τάξεις των φίλων της Γιουβέντους μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Κριστιάνο Ρονάλντο.
Ορέστης Συντελής
13/07/2018 • 20:09
Η εμφάνιση του Ρονάλντο στη Γιουβέντους
  • shares
Παράνοια επικρατεί στις τάξεις των φίλων της Γιουβέντους μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Κριστιάνο Ρονάλντο. Η κίνηση της «μεγάλης κυρίας» να φέρει στο Τορίνο τον Πορτογάλο σούπερ σταρ δεν εκτόξευσε τη μετοχή της μόνο στο Χρηματιστήριο, αλλά είχε τρομερή απήχηση και στον κόσμο της. 

Χαρακτηριστικό είναι ότι από την Τετάρτη (11/7), όπου τέθηκε σε κυκλοφορία η εμφάνιση της «Γιούβε» με το όνομα του «CR7» έχει κάνει πάταγο. Σύμφωνα με την ενημέρωση των πρωταθλητών Ιταλίας ήδη έχουν πουληθεί 520.000 φανέλες. Υπολογίστε ότι η κλασική εμφάνιση κοστίζει 104,95 ευρώ και η πιστή ρέπλικα 144,95 ευρώ και κάντε την πράξη. 54.000.000 ευρώ έχει βάλει μέχρι τώρα στα ταμεία της η Γιουβέντους μόνο από τις πωλήσεις εμφανίσεων του Πορτογάλου.

Πολλοί θα έλεγαν ότι έχει βγάλει ήδη τα μισά χρήματα που διέθεσε για να τον αποκτήσει από τη Γιουβέντους, όμως τα 54εκατ. ευρώ δεν είναι καθαρό κέρδος, δεδομένου ότι το ποσό μοιράζεται στην εταιρεία ιματισμού, σε χορηγούς, σε έξοδα παραγωγής κλπ. Όπως και να ‘χει όμως, οι πωλήσεις για την ώρα είναι εντυπωσιακές και είναι μόνο η αρχή.
Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
26/05/2019 • 07:20

Ώρα κρίσης με διάθεση για γκολ, σε δύο μέτωπα στην Ιταλία

Η τελέυταία αγωνιστική στην Ιταλία έχει αγωνία για μια θέση στην πρώτη 4αδα την οποία έχει αγκαλιά η Αταλάντα όπως και στα όρια της γραμμής υποβιβασμού με το αποφασιστικό ματς να γίνεται στην Τοσκάνη. Παραγωγικά ματς περιμένουμε στην Γρανάδα και την Στοκχόλμη