Ο Καρντόσο θέλει Μαρσέλο, κοιτάζει και Αντρέ Πίντο

Ο Μιγκέλ Καρντόσο φέρεται να επιθυμεί την απόκτηση του Μαρσέλο για την ενίσχυση του κέντρου της άμυνας της ΑΕΚ, ενώ παράλληλα φέρεται να μελετάει και την περίπτωση του Αντρέ Πίντο, για την ίδια θέση.

Ο Μιγκέλ Καρντόσο φέρεται να επιθυμεί την απόκτηση του Μαρσέλο για την ενίσχυση του κέντρου της άμυνας της ΑΕΚ, ενώ παράλληλα φέρεται να μελετάει και την περίπτωση του Αντρέ Πίντο, για την ίδια θέση. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Πορτογάλος τεχνικός της Ένωσης θεωρεί πως ο πρώην παίκτης του στη Ρίο Άβε μπορεί να δώσει άμεσα λύσεις στην ενδεκάδα της ομάδας του και για αυτό τον λόγο έχει εισηγηθεί την απόκτησή του. Η περίπτωση του 30χρονου αμυντικού δεν είναι εύκολη, καθώς δεσμεύεται με τους Σικάγο Φαίερ, οι οποίοι δύσκολα θα τον αφήσουν ελεύθερο, για να επιστρέψει στην Ευρώπη.

Την ίδια στιγμή, δημοσιεύματα αναφέρουν πως στη λίστα της ΑΕΚ φέρεται να έχει μπει το όνομα του Αντρέ Πίντο. Ο πρώην αμυντικός του Παναθηναϊκού δεσμεύεται έως το 2021 με τη Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, η οποία όμως αναζητεί ομάδα για να τον παραχωρήσει. Η ρήτρα αποδέσμευσής του είναι 45 εκατομμύρια ευρώ, με την Ένωση να εξετάζει το ενδεχόμενο δανεισμού του παίκτη για ένα χρόνο. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.