Και η Πάρμα για Μπαλοτέλι

Η επιστροφή του Μάριο Μπαλοτέλι στη Σέριε Α είναι αρκετά πιθανή και ένας από τους υποψήφιους προορισμούς είναι και η Πάρμα.
Κυριάκος Νταμαδάκης
26/05/2018 • 22:20
Μάριο Μπαλοτέλι, Νις
  • shares
Η επιστροφή του Μάριο Μπαλοτέλι στη Σέριε Α είναι αρκετά πιθανή και ένας από τους υποψήφιους προορισμούς είναι και η Πάρμα. Το συμβόλαιο του «σούπερ Μάριο» με τη Νις ολοκληρώθηκε και ως ελεύθερος μπορεί να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα θέλει.

Νάπολι και Ρόμα φέρεται αν εξετάζουν την... περίπτωσή του, αλλά τώρα στο «κόλπο» μπαίνουν και οι νεοφώτιστοι «παρμέντσι». Τρία χρόνια μετά τη χρεωκοπία και τον υποβιβασμό στην τέταρτη κατηγορία η Πάρμα επέστρεψε στα «σαλόνια» της Ιταλίας και θέλει να παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο.

Οι απαιτήσεις του Μπαλοτέλι είναι υψηλές, αφού στη Νις παίρνει 4 εκατ. ευρώ περίπου ετησίως, αλλά τα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι οι χορηγοί μαζί με τους Κινέζους που διαθέτουν το 60% των μετοχών του συλλόγου, έχουν τη δυνατότητα να τις καλύψουν.
Γράψτε το σχόλιο σας...

Parma - SSC Napoli

Κυριακή 24 Φεβρουαρίου, 19:00

Live
loading the player...
23/02/2019 • 07:20

Δοκιμασίες για θεωρητικά φαβορί σε Τορίνο, Γλασκόβη και Νόριτς

Η Ρόμα. η Γκλάντμπαχ η Λιντς και η Νόριτς φαντάζουν ως τα μεγάλα φαβορί σήμερα σε αναμετρήσεις όπου οι αντίπαλοί τους κάθε άλλο παρά το ρόλο του κομπάρσου θέλουν να παίξουν! Στην διαχερίση της κούρασης πιθανόν να έχουμε ανατροπές δεδομένων σε Τορίνο, Γλασκόβη