Ο αγώνας mixed relays θα κλέψει την παράσταση στο Energy Aquathlon Campionship 2018

Η Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου και ο Δήμος Μεγάρων δια του Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αθλητισμού “Ηρόδωρος” συνδιοργανώνουν την Κυριακή 27 Μαΐου 2018 τον αγώνα “Energy Aquathlon Championship” στην περιοχή Βαρέα του Δήμου Μεγάρων.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου και ο Δήμος Μεγάρων δια του Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αθλητισμού “Ηρόδωρος” συνδιοργανώνουν την Κυριακή 27 Μαΐου 2018 τον αγώνα “Energy Aquathlon Championship” στην περιοχή Βαρέα του Δήμου Μεγάρων. Παράλληλα θα διεξαχθεί και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Aquathlon 2018 για τις κατηγορίες Παίδων – Κορασίδων Α & Β, Παμπαίδων – Παγκορασίδων Α & Β.

Ο αγώνας Energy Aquathlon Championship των κατηγοριών Age – Group είναι ανοιχτός προς όλους τους αθλητές και αθλούμενους με ή χωρίς δελτίο αθλητή Ε.Ο.ΤΡΙ. Υπάρχει δυνατότητα για ατομική συμμετοχή ή ομάδων σκυταλοδρομίας δύο ατόμων. Στόχος της διοργάνωσης είναι η προώθηση των αθλημάτων Multisports και η καλλιέργεια αθλητικής κουλτούρας., μέσω της πιο απλής μορφής τους, του Aquathlon, γι ‘ αυτό και φρόντισε να υπάρχει πληθώρα αγωνισμάτων ακόμα και για τους πιο απαιτητικούς συμμετέχοντες. 

Για τους φίλους που θα ήθελαν να συμμετέχουν σε ένα εντυπωσιακό ομαδικό άθλημα, αυτό είναι το Aquathlon Mixed Relay. Το αγώνισμα έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και αποτελεί πρόκληση ακόμα και για τους πιο έμπειρους αθλητές. Η κάθε ομάδα θα αποτελείται από 2 άνδρες και μια γυναίκα, που θα αγωνιστεί ο καθένας τους σε 200μ κολύμπι και 1 χλμ τρέξιμο. Όπως καταλαβαίνει κανείς από τις αποστάσεις, ο αγώνας προβλέπεται πολύ γρήγορος, με έντονο συναγωνισμό και συνεχείς ανατροπές, όπως θα άρμοζε σε έναν αγώνα multisport mixed relay.

Επίσης, πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρόγραμμα παίζει το αγώνισμα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Aquathlon 2018 για τις κατηγορίες Παίδων – Κορασίδων Α & Β, Παμπαίδων – Παγκορασίδων Α & Β, με τους μικρούς μας φίλους να είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα. Για να συμμετάσχετε στις κατηγορίες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος (Παίδων – Κορασίδων Α & Β, Παμπαίδων – Παγκορασίδων Α & Β) είναι υποχρεωτικό να έχετε δελτίο αθλητή σε Σύλλογο της δύναμης της Ε.Ο.ΤΡΙ. 

Αναλυτικά, όλες τις πληροφορίες για τον αγώνα, τις αποστάσεις και τις κατηγορίες μπορείτε να τις δείτε εδώ:
 http://www.energyraces.gr/?event=energy-aquathlon-championship-2018&event_date=2018-05-27 

Οι εγγραφές γίνονται ηλεκτρονικά στο link http://www.energyraces.gr/register/aquathlon/
και θα είναι ανοιχτές μέχρι την Πέμπτη, 24 Μαΐου! Οπότε μην χάνεις στιγμή και δήλωσε συμμετοχή τώρα!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.